Halállal végződött a temetői gázolás

ATV
-
  19.05.26 11:16 Baleset-bűnügy

Temetőben gázolt el egy idős asszonyt egy férfi, a rendőrség vádemelést javasol ellene, miután az asszony belehalt sérüléseibe - közölte a rendőrség honlapján vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

4 kapcsolódó hír

Temetőben gázolta halálra az idős asszonyt egy teherautó

168 Óra Online
-
  19.05.26 11:40 Baleset-bűnügy

Temetőben gázolt el egy idős asszonyt egy férfi, a rendőrség vádemelést javasol ellene, miután az asszony belehalt sérüléseibe – közölte a rendőrség honlapján vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Napi morbid: temetőben gázolt halálra egy nőt

Propeller
-
  19.05.26 11:03 Baleset-bűnügy

Temetőben gázolt el egy idős asszonyt egy férfi, a rendőrség vádemelést javasol ellene, miután az asszony belehalt sérüléseibe – közölte a rendőrség honlapján vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. A 42 éves csurgói férfi tavaly októberben Nagykanizsán, a Tripammer Gyula utcában lévő temetőben tolatott teherautóval, és elütötte a…

Halálra gázolhatta egy halottaskocsi a 71 éves asszonyt

RTL Klub
-
  19.05.25 18:04 Baleset-bűnügy

Halálra gázolhatta egy halottas kocsi a temetőben. Egy 71 éves asszony vesztette életét pénteken az egyik szekszárdi temetőben. Az idős nő a beton úton gyalogolt, mielőtt a baleset történt. A mentők már nem tudták megmenteni az életét. A rendőrség büntetőügyben indított nyomozást, de nem biztos, hogy a furgon sofőrje hibázott.

Halottaskocsi gázolta halálra a nénit a temetőben Szekszárdon

ma.hu
-
  19.05.26 06:30 Baleset-bűnügy

A rendőrség büntetőügyben indított nyomozást, de nem biztos, hogy a furgon sofőrje hibázott.