Vitázni szeretne Tóth Bertalan, pedig át sem venné a mandátumát

Magyar Nemzet
-
  19.05.24 15:04 Belföld

A nagyobbik kormánypárt arra reagált, hogy Tóth Bertalan, az MSZP elnöke azt mondta, vitára hívta Trócsányi Lászlót, a Fidesz listavezetőjét.

5 kapcsolódó hír

Az Ab szerint a névjegyzék ára nem alkotmányossági kérdés

HVG
-
  19.05.23 16:17 Belföld

Az Alkotmánybíróság érdemi vizsgálat nélkül visszautasította Tóth Bertalan MSZP-elnök panaszát.

"A baloldal és a zöldek törnek előre"

Hírklikk
-
  19.05.25 11:43 Belföld

„Az osztrák alkancellár bukásával lehullt a lepel, és kiderült, hogy a szélsőjobboldali populista politikusokat semmi más nem érdekli, csak a hatalom és a pénz. Olyan rendszert akarnak Európában, mint amit itt Magyarországon Orbán Viktor kiépített”– mondta Tóth Bertalan, az MSZP elnöke kampányzáró sajtótájékoztatóján.

Be kell ütni a szeget a nemzeti együttműködés rendszerének koporsójába

FüHü
-
  19.05.25 12:48 Választás

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke, EP-listavezetője a Clark Ádám téren, a nulla kilométerkőnél tartott kampányzáró sajtótájékoztatón azt mondta, “a piros-zöld-szövetség” a szociális Európáért küzd, szorgalmazza a közös uniós minimálbér, minimálnyugdíj és családi pótlék bevezetését, bérlakásprogramot, a szociálisan hátrányos helyzetű fiataloknak…

„Ezen a választáson valami nagyon más történik, mint amire sokan számítottak”

Népszava
-
  19.05.25 10:47 Belföld

Az osztrák alkancellár bukásával lehullt a lepel – mondta Tóth Bertalan. Jávor Benedek szerint a tét az, hogy Magyarország teljesen Európa perifériájára szorul, vagy részt vesz a változásban. (Belföld)