Kamudrogárusokat fogtak el Erzsébetvárosban

Lokál
-
  19.05.23 08:40 Baleset-bűnügy

A rendőrök elfogtak két férfit, aki Budapest VII. kerületében úgynevezett drognak látszó port adott el - tájékoztatott honlapján csütörtök reggel a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

9 kapcsolódó hír

Kamudrog-dílereket fogott a rendőrség

Ittlakunk
-
  19.05.23 07:28 Budapest 07. ker

A rendőrök elfogtak két férfit, akik a VII. kerületben úgynevezett kamudrogot árultak, ami valójában liszt, sütőpor és majoranna volt - szól a rendőrség tudósítása.Ebben az esetben a szemük előtt folyt a "tranzakció", és a szigorban az is közrejátszott, hogy bár amit árultak, az nem volt valódi kábítószer, saját maguktól viszont nem tagadták meg a

Csak a szokásos: kábítószer helyett sütőport árultak Budapest belvárosában a „navajonkik”

Privát Kopó
-
  19.05.23 10:47 Baleset-bűnügy

A rendőrök elfogtak két férfit, akik Budapest VII. kerületében úgynevezett kamudrogot árultak, ami valójában liszt, sütőpor és majoranna volt.

Lisztet és sütőport árult drogként két fővárosi díler

Vásárhely24
-
  19.05.23 07:27 Baleset-bűnügy

A rendőrök elfogtak két férfit, akik Budapest VII. kerületében úgynevezett kamudrogot árultak, ami valójában liszt, sütőpor és majoranna volt - írja a police.hu.

Kamudrogot árultak

Hírpress
-
  19.05.23 15:39 Baleset-bűnügy

A rendőrök elfogtak két férfit, akik Budapest VII. kerületében úgynevezett kamudrogot árultak, ami valójában liszt, sütőpor és majoranna volt.

Drog helyett majorannát, sütőport és lisztet árultak

A magyar rendőrök elfogtak két férfit, akik Budapest VII. kerületében úgynevezett kamudrogot árultak, ami valójában liszt, sütőpor és majoranna volt – írja a police.hu. A 26 éves M. Péter és a 29 éves Sz. Roland a megalapozott gyanú szerint a belvárosban rendszeresen alufóliába csomagolt lisztet, illetve sütőport kínált eladásra, mondván, hogy az k

Kamudrogárusokat fogtak el Erzsébetvárosban

MaHu
-
  19.05.23 07:12 Baleset-bűnügy

A rendőrök elfogtak két férfit, aki Budapest VII. kerületében úgynevezett drognak látszó port adott el.

Kamudrogot árult két bedrogozott férfi a VII. kerületben

Origo
-
  19.05.23 06:24 Baleset-bűnügy

Liszt, sütőpor és majoránna keveréke volt az alufóliás csomagokban.

Kamudrogosokat fogtak el az Erzsébetvárosban

Közszolgálat
-
  19.05.23 06:00 Baleset-bűnügy

A rendőrök elfogtak két férfit, akik Budapest VII. kerületében, a bulinegyed egyik meghatározó helyszínén, a Kazinczy utcában  úgynevezett kamudrogot árultak, ...

Kamudrogot árultak

Police
-
  19.05.23 06:00 Baleset-bűnügy

Kamudrogot árultak Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 05. 23., cs - 06:00 A rendőrök elfogtak két férfit, akik Budapest VII. kerületében úgynevezett kamudrogot árultak, ami valójában liszt, sütőpor és majoranna volt.