A szocialisták szociális és környezetbarát Európát szeretnének

hirado.hu
-
  19.05.22 16:07 Belföld

A szocialisták és Párbeszéd közös programjában a szociális és környezetbarát Európa, és az európai nyugdíjminimum megvalósítása szerepel.

6 kapcsolódó hír

Orbán példaképei hazaárulók

Hírklikk
-
  19.05.22 13:03 Belföld

A populisták elárulják a hazájukat. Médiabirodalmat építenek, és ezzel biztosítják be a hatalmukat – alapvetően ez közös vonása a szélsőségekbe hajló, kormányzati pozícióban lévő európai populista pártoknak – mondta Tóth Bertalan az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A cél: környezetbarát és szociális Európa

Veol
-
  19.05.23 07:00 Megyei

Az európai uniós fejlesztési forrásokból csak olyan tagállam részesüljön, amely csatlakozott az Európai Ügyészséghez – jelentette ki Tóth Bertalan.

Tóth Bertalan: a szocialisták szociális és környezetbarát Európát szeretnének

Szoljon
-
  19.05.22 19:02 

A szocialisták és a Párbeszéd közös programjában a szociális és környezetbarát Európa, valamint az európai nyugdíjminimum megvalósítása szerepel – mondta szerdai veszprémi sajtótájékoztatóján az MSZP elnöke, a pártszövetség európai parlamenti (EP-) listavezetője.

Az MSZP-P szociális és környezetbarát Európát szeretne

Demokrata
-
  19.05.22 18:13 Belföld

A programban a az európai nyugdíjminimum megvalósítása is szerepel.

Az Orbán-félék elárulják a saját hazájukat- vágta oda az ellenzéki vezető az ATV-ben

HírHugó
-
  19.05.22 10:26 Vélemény

Médiabirodalmat építenek, és ezzel biztosítják be a hatalmukat – alapvetően ez közös vonása a szélsőségekbe hajló, kormányzati pozícióban lévő európai populista pártoknak. Tóth Bertalan állapította ezt meg az ATV Egyenes Beszéd című műsorában kedd este. Az MSZP elnöke és európai parlamenti listavezetője szerint ugyanakkor különbség…