Nem gyárt több TT-modellt a győri Audi

Propeller
-
  19.05.23 16:14 Belföld

Az Audi kivezeti a Győrben gyártott TT sportautó modellt a kínálatából, és egy elektromos meghajtású modellt vezet be helyette – mondta a német autógyártó társaság vezetője csütörtökön Neckarsulmban, a részvényesek közgyűlésén. Fotó: audi.hu Bram Schot, az Audi AG igazgatótanácsának elnöke beszédében kiemelte, hogy a társaság "az…

14 kapcsolódó hír

Át kell gondolni a Daimler beruházási terveit

Portfolio
-
  19.05.22 19:23 Gazdaság

A Daimlernél át kell gondolni a beruházási terveket - hangsúlyozta a német járműgyártó társaság távozó vezetője szerdán Berlinben, a részvényesek közgyűlésén. Dieter Zetsche az igazgatótanács elnökeként elmondott búcsúbeszédében...

Az Audi kivezeti a Győrben gyártott TT-t a kínálatából

Portfolio
-
  19.05.23 14:49 Gazdaság

Az Audi kivezeti a Győrben gyártott TT sportautó modellt a kínálatából néhány éven belül, és egy elektromos meghajtású modellt vezet be helyette - mondta a német autógyártó vezetője csütörtökön Neckarsulmban, a részvényesek közgyűlésén....

Elbúcsúzhat Győr a TT-től, elektromos modellre vált az Audi

Az Üzlet
-
  19.05.23 13:17 Autó-motor

Az Audi kivezeti a Győrben gyártott TT sportautó modellt a kínálatából, és egy elektromos meghajtású modellt vezet be helyette – közölte a német autógyártó társaság vezetője Neckarsulmban. Bram Schot, az Audi AG igazgatótanácsának elnöke a részvényesek

Nemcsak a kecskeméti gyárfejlesztését vetheti el a Mercedes

Napi
-
  19.05.22 21:14 Cégvilág

A Daimlernél át kell gondolni a beruházási terveket - hangsúlyozta a német járműgyártó társaság leköszönő vezetője, Dieter Zetsche a részvényesek szerdai közgyűlésén az MTI szerint. A társaság már korábban megerősítette, hogy a kecskeméti Mercedes gyár bővítését elhalasztja.

Kidobja egyik "győri" modelljét az Audi

Napi
-
  19.05.23 15:35 Cégvilág

Az Audi kivezeti a Győrben gyártott TT sportautó modellt a kínálatából, és egy elektromos meghajtású modellt vezet be helyette - mondta Bram Schot, az Audi AG igazgatótanácsának elnöke a részvényesek közgyűlésén.

Viszlát, Audi TT!

autopro
-
  19.05.23 16:30 Autó-motor

Az Audi kivezeti a Győrben gyártott TT sportautó modellt a kínálatából, és egy elektromos meghajtású modellt vezet be helyette – mondta a német autógyártó társaság vezetője csütörtökön Neckarsulmban, a részvényesek közgyűlésén.

Nincs gond, igenis halad a debreceni BMW-beruházás

autopro
-
  19.05.22 10:35 Autó-motor

A német sajtó a közelmúltban aggasztó híreket szellőztetett meg egyebek között arról, hogy a globális bizonytalanságok miatt a német autógyártóknak újra kell gondolni beruházási terveiket. Szóba került, hogy a BMW-nek spórolnia kell és visszafogni a magyar termelésbővítést.

A Daimlernél át kell gondolni a beruházási terveket

ProfitLine
-
  19.05.23 05:30 Gazdaság

A Daimlernél át kell gondolni a beruházási terveket - hangsúlyozta a német járműgyártó társaság távozó vezetője szerdán Berlinben, a részvényesek közgyűlésén.

Vége a Magyarországon gyártott sikerautónak

Infostart
-
  19.05.23 17:30 Gazdaság

Az Audi kivezeti a Győrben gyártott TT sportautó modellt a kínálatából.

Az Audi kivezeti a Győrben gyártott Tt-t a kínálatából

Győr Plusz
-
  19.05.23 14:54 Megyei

Az Audi kivezeti a Győrben gyártott Tt sportautó modellt a kínálatából, és egy elektromos meghajtású modellt vezet be helyette - mondta a német autógyártó társaság vezetője csütörtökön Neckarsulmban, a részvényesek közgyűlésén.

Az Audi kivezeti a TT modellt

VG
-
  19.05.23 15:03 Gazdaság

A Győrben gyártott sportautó helyett egy elektromos meghajtású modellt vezetnek be.

Az Audi kivezeti a Győrben gyártott TT sportautó modellt a kínálatából

Kisalföld
-
  19.05.23 14:46 Megyei

Egy elektromos meghajtású modellt vezet be helyette.

Mercedes-gyár: kerekeken guruló okostelókat készítenek

Realista
-
  19.05.23 07:45 Cégvilág

A Daimlernél át kell gondolni a beruházási terveket  - hangsúlyozta a német járműgyártó társaság távozó vezetője Berlinben, a részvényesek közgyűlésén. Volt egy-két érdekes gondolata is a jövőről.