Mától elérhető az Apple Pay az OTP Banknál

Privátbankár
-
  19.05.21 09:21 Cégvilág

Az mfor.hu információi szerint heteken belül a CIB Bank, augusztustól pedig az Erste Bank is bevezeti az iPhone-készülékekkel rendelkezők részére mobilbankos fizetést, aminek részleteiről az OTP Bank ma délelőtt tart sajtótájékoztatót.

28 kapcsolódó hír

Megérkezett az Apple Pay Magyarországra

FinTechRadar
-
  19.05.21 07:15 Gazdaság

Az OTP ügyfelei már hozzáadhatják Apple készülékükhöz kártyáikat. Régi telefonnal és más banktól származó kártyával nem megy.

Mától elérhető az Apple Pay az OTP Banknál

MFor
-
  19.05.21 08:45 Pénzügy

Az mfor.hu információi szerint heteken belül a CIB Bank és az Erste Bank is bevezeti az iPhone-készülékekkel rendelkezők részére a mobilbankos fizetést, aminek részleteiről az OTP Bank ma délelőtt tart sajtótájékoztatót.

Az OTP-nél már megy az Apple Pay

HVG
-
  19.05.21 09:33 Infotech

És hamarosan más bankoknál is bekapcsolják. Az Apple mobilfizetős rendszere 2014 óta működik a világban, Magyarországon eddig kellett rá várni. Már tízezernél is többen regisztráltak rá az OTP-nél.

Bejelentette az OTP a legújabb fejlesztését: nagy hír az iPhone-felhasználóknak

Portfolio
-
  19.05.21 09:45 Mobiltech

Elérhetővé vált az Apple mobilfizetési szolgáltatása Magyarországon, azaz az iPhone-felhasználók is kipróbálhatják itthon az NFC-s mobilfizetést - jelentették be az OTP Bank keddi sajtótájékoztatóján. Néhány óra alatt 10 ezernél...

A CIB Banknál is jön az Apple Pay, még idén

Portfolio
-
  19.05.21 11:16 Mobiltech

Az OTP megegyezett az Apple-lel, így elérhetővé vált az Apple mobilfizetési szolgáltatása Magyarországon, azaz az iPhone-felhasználók is kipróbálhatják itthon az NFC-s mobilfizetést - jelentették be az OTP Bank keddi sajtótájékoztatóján....

Igazak lehetnek a pletykák: jön az Apple Pay

StartUP!
-
  19.05.20 11:41 Cégvilág

Rövid időn belül kilenc további európai ország csatlakozhat az Apple Pay fizetési szolgáltatáshoz. A hivatalos megerősítést egyelőre csak részben nyert listán Magyarország is szerepel. Sőt, minden jel arra mutat, hogy a piacvezető OTP-vel közösen mutatja be megoldását az Apple - még ezen a héten. 

Elérhető az Apple Pay Magyarországon – mutatjuk hol és hogyan használhatod

GSMring
-
  19.05.21 14:01 Mobiltech

A múlt héten már lehetett hallani, hogy hamarosan megérkezik az Apple Pay Magyarországra. Pontos dátum nem volt, de az OTP mai sajtótájékoztatóján bejelentette, a reggeli óráktól már éles a rendszer és lehet a kártyákat regisztrálni. Egyelőre még csak az OTP Mastercard és Maestro-kártyával rendelkező ügyfelei érhetik el a szolgáltatást, arról…

Megérkezett Magyarországra az Apple Pay az OTP-seknek

Azenpenzem
-
  19.05.21 15:04 Gazdaság

Mától Magyarországon is elérhetővé vált az Apple Pay az OTP Bank által kibocsátott Mastercard és Maestro kártyával rendelkező ügyfelek számára – jelentették be. A mobilfizetéshez 6-os vagy modernebb iPhone készülék szükséges.

Látványos változás jön a fizetésben - itt a bejelentés

Napi
-
  19.05.21 11:21 Cégvilág

Ma reggel Magyarországon is elrajtolt az Apple Pay, elsőként az OTP Bank ügyfelei élhetnek ezzel a lehetőséggel. Az érdeklődést jól jelzi, hogy az indulás első öt órája alatt, reggel 5 és 10 óra között már tízezren be is regisztráltak.

Ma hajnalban megérkezett Magyarországra az Apple Pay

Bitport
-
  19.05.21 13:01 Mobiltech

Egyelőre az OTP ügyfelei használhatják MasterCard és Maestro betéti és hitelkártyáikkal. A reggel 5 órakor megnyitott szolgáltatásra az első órákban tízezren regisztráltak.

Elsőként az OTP-nél elindult itthon az Apple Pay, mutatjuk, kik érhetik el

Infostart
-
  19.05.21 17:04 Gazdaság

Magyarországon is elérhetővé vált az iPhone 6-on bemutatkozó Apple Pay fizetési platform. Május 21-től az OTP Bank Apple készülékkel rendelkező ügyfelei az Apple Pay szolgáltatás segítségével mindenhol fizethetnek az arra alkalmas Apple eszközeikkel, ahol érintéses bankkártyával lehet fizetni, vagy fel van tüntetve az Apple Pay logó.

Megérkezett Magyarországra az Apple fizetési szolgáltatása

hirado.hu
-
  19.05.21 17:54 Infotech

Az Apple mobilfizetős rendszere 2014 óta működik a világban.

Megjött Magyarországra az Apple Pay

IT Business
-
  19.05.21 13:37 Mobiltech

Reggel öt és tíz óra között már mintegy 10 ezren regisztráltak a mától az OTP Banknál elérhető Apple Pay szolgáltatásra, amely segítségével az iPhone-tulajdonosok is tudnak érintéses vásárlást kezdeményezni telefonjukkal.

Elérhetővé vált az Apple Pay az OTP-nél

Index
-
  19.05.21 10:19 Mobiltech

Már magyar bankkártyaként is működik az iPhone.

Megérkezett Magyarországra az Apple Pay!

Androgeek
-
  19.05.21 11:20 Infotech

Az iPhone (és Mac) használók már jó ideje várnak itthon is a kényelmes fizetési megoldásra, az Apple Pay-re, ami a mai naptól hazánkban is élesedett, a Wallet alkalmazásban már tölthetők fel a kártyák. Az első bank, amely lehetővé teszi a szolgáltatást, az OTP Bank - egyelőre kizárólag MasterCard és Maestro kártyákkal -, am...

Már az almások is fizethetnek telefonjukkal

OCTV
-
  19.05.21 14:10 Mobiltech

A mai naptól már elérhető az Apple Pay szolgáltatás az OTP ügyfeleinek!

Apple Pay az OTP ügyfeleinek

Kiszámoló
-
  19.05.21 17:48 Gazdaság

A telefonokban lévő NFC chip tökéletesen kiváltja a bankkártyákat, mert megfelelő banki applikációval pont úgy lehet fizetni egy NFC képes mobiltelefonnal, mint ha a bankkártya lenne a kezünkben. Már persze csak akkor, ha valakinek Androidos telefonja van, mert az Apple letiltotta az Iphone-ok NFC chipjéhez a hozzáférést. Csak annak ad…

Magyarországon is elérhető az Apple Pay

digitrend-i
-
  19.05.21 15:54 Gazdaság

A lehetőséggel egyelőre az OTP Bank Mastercard és Maestro kártyás ügyfelei élhetnek. A biztonságos érintéses mobilfizetési megoldás iPhone, Apple Watch, iPad, vagy Mac eszközökkel egyaránt használható. „Az OTP Bank már eddig is élen járt a hazai digitális és mobilfizetési megoldásokban. Mostantól pedig még több ügyfele számára teszi…

Már Magyarországon is elérhető az Apple Pay

Digital Hungary
-
  19.05.21 13:20 Gazdaság

Magyarország vezető hitelintézete, az OTP Bank a Mastercarddal együttműködésben a mai naptól elérhetővé tette az Apple Pay-t. Az egyszerű, gyors és biztonságos érintéses mobilfizetési szolgáltatás így már iPhone, Apple Watch, iPad, vagy Mac eszközökkel is használható.

Magyarországon is elérhető az Apple Pay!

Telefonguru
-
  19.05.21 12:58 Mobiltech

Az Apple Pay megkezdte terjeszkedését Magyarország és Luxemburg felé.

Elstartolt Magyarországon az Apple Pay az OTP Bank jóvoltából

Tech2
-
  19.05.21 12:51 Mobiltech

Az Apple Pay-t az almás cég az iPhone 6-tal együtt jelentette be, azóta várnak a magyar iPhone felhasználók a mobilfizetési megoldás bevezetésre. Számukra is örömhír, hogy az OTP Bank a Mastercarddal közösen együttműködve május 21-én végre elhozta hazánkba az Apple Pay-t. Az NFC-vel rendelkező androidos készülékekkel már két éve lehet…

Megjött az Apple Pay Magyarországra!

Into
-
  19.05.21 11:53 Mobiltech

Mától a magyar bankszámlával rendelkező iPhone tulajdonosok is használhatják bankkártya helyett a telefonjukat - ugyanis hazánkban is elérhetővé vált az Apple Pay fizetési megoldás.  Az országban a szolgáltatást elsőként az OTP bank vezette be, így jelenleg csak ennek a banknak az ügyfelei élvezhetik a szolgáltatás előnyeit, viszont...

Elérhető az Apple Pay az OTP Banknál

Computerworld
-
  19.05.21 11:35 Gazdaság

Magyarország vezető hitelintézete, az OTP Bank a Mastercarddal együttműködésben a mai naptól elérhetővé tette az Apple Pay-t. Az egyszerű, gyors és biztonságos érintéses mobilfizetési szolgáltatás így már iPhone, Apple Watch, iPad,vagy Mac eszközökkel is használható.

Az OTP-nél már megy a fizetés Apple Pay-jel

Trademagazin
-
  19.05.21 11:25 Gazdaság

Az Apple mobilfizetős rendszere 2014 óta működik a világban, Magyarországon eddig kellett rá várni.Az OTP-nél már kedd reggel óta működik, már tízezernél is többen regisztráltak rá az OTP-nél. Hamarosan más

Óriási hír: mától Magyarországon is elérhető az Apple Pay

Blikk
-
  19.05.21 10:35 Belföld

A mai naptól Magyarországon is használható az Apple Pay az OTP Banknál, ami azt jelenti, hogy mostantól a telefonunkkal is fizethetünk a boltokban.

Elérhető Magyarországon az Apple Pay

Origo
-
  19.05.21 10:22 Infotech

Elsőként az OTP ügyfelei vehetik igénybe a szolgáltatást.

Nagy bejelentés: az OTP-nél indul a magyar Apple Pay

Forbes
-
  19.05.21 08:09 Gazdaság

Egy évig tárgyaltak az Apple-lel és a kártyakibocsátókkal, teszteltek - mostantól elérhető az Apple Pay Magyarországon is.

Itthon is elérhetővé vált az Apple Pay

HUP
-
  19.05.21 05:41 Mobiltech

Végül megérkezett az @Apple #Pay Magyarországra is! -