Globális versenybe kapcsolja be Európát a zalaegerszegi tesztpálya

IHO
-
  19.05.21 14:08 Autó-motor

A létesítmény hozzájárul a magyar kutató-fejlesztő tevékenységek bővüléséhez és munkahelyeket teremt.

5 kapcsolódó hír

Globális versenybe kapcsolja be Európát a zalaegerszegi járműipari tesztpálya

Promenad
-
  19.05.21 11:20 Megyei

A zalaegerszegi járműipari tesztpálya globális versenybe kapcsolja be Európát, hozzájárul a magyar kutató-fejlesztő tevékenységek bővüléséhez és munkahelyeket teremt - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.

Gyaloglásra ösztönöz az Európai Mobilitási Hét kreatív pályázata

Élő bolygónk
-
  19.05.21 07:10 Életmód

Az Európai Mobilitási Héthez csatlakozva idén is meghirdeti rajz-, fotó- és csoportos kreatív pályázatát az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), az Agrárminisztérium (AM) és az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi).

Kreatív pályázattal népszerűsítik a gyaloglást

Oldalas
-
  19.05.21 06:05 Életmód

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva idén is meghirdeti rajz-, fotó- és csoportos kreatív pályázatát. A 2019. évi Európai Mobilitási Hét a gyalogos közlekedési lehetőségek sokféleségére…

Kreatív pályázattal népszerűsítik a gyaloglást 

OrientPress
-
  19.05.20 14:30 Életmód

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva idén is meghirdeti rajz-, fotó- és csoportos kreatív pályázatát.

"Sétálj velünk!" - Pályázat az Európai Mobilitási Hét jegyében

Ecolounge
-
  19.05.20 12:27 Életmód

Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához, az Európai Mobilitási Héthez csatlakozva idén is meghirdeti az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), az Agrárminisztérium (AM) és az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) rajz-, fotó- és csoportos kreatív pályázatát, amely a gyaloglásra ösztönöz.