Egyre komolyabb kihívásokkal szembesülnek Kínában az európai cégek

Kitekintő
-
  19.05.20 14:37 Gazdaság

Az EU-Kína kereskedelmi kamara felmérésének hétfőn közzétett eredményei szerint az európai cégek fokozódó kihívásokkal néznek szembe Kínában, mégpedig a távol-keleti ország gazdasági növekedésének lassulása, az amerikai-kínai kereskedelmi háború, valamint az emelkedő bérek miatt.

6 kapcsolódó hír

Fokozódó kihívásokkal néznek szembe az európai cégek Kínában

GazdaságPortál
-
  19.05.20 17:12 Külföld

Egyre komolyabb kihívásokkal néznek szembe az európai cégek Kínában a távol-keleti ország gazdasági növekedésének lassulása, az amerikai-kínai kereskedelmi háború, valamint az emelkedő bérek miatt az EU-Kína kereskedelmi kamara felmérésének hétfőn közzétett eredményei szerint. Az 585 vállalat bevonásával készült felmérést az idei év…

Az európai cégek is megjárhatják Kínában

Napi
-
  19.05.20 13:21 Cégvilág

Egyre komolyabb kihívásokkal néznek szembe az európai cégek Kínában a távol-keleti ország gazdasági növekedésének lassulása, az amerikai-kínai kereskedelmi háború, valamint az emelkedő bérek miatt az EU-Kína kereskedelmi kamara felmérésének hétfőn közzétett eredményei szerint - írta az MTI.

Nagyon drágán megfizetik az EU-s cégek, hogy bejussanak a kínai piacra

Bitport
-
  19.05.20 17:00 Infotech

Egyre gyakrabban követeli meg az ottani partner a technológiai transzfert – derül ki az EU Kínai Kereskedelmi Kamarájának egy felméréséből.

Fokozódó kihívásokkal néznek szembe az európai cégek Kínában

KamaraOnline
-
  19.05.21 13:47 Gazdaság

Egyre komolyabb kihívásokkal néznek szembe az európai cégek Kínában a távol-keleti ország gazdasági növekedésének lassulása, az amerikai-kínai kereskedelmi háború, valamint az emelkedő bérek miatt az EU-Kína kereskedelmi kamara felmérésének eredményei szerint.

Egyre nagyobb kihívás Kínában üzletelni

VG
-
  19.05.20 19:38 Gazdaság

Egyre komolyabb kihívásokkal néznek szembe az európai cégek Kínában az EU-Kína kereskedelmi kamara felmérésének hétfőn közzétett eredményei szerint.

A cél: méltányos piaci körülmények

TőzsdeFórum
-
  19.05.20 14:00 Cégvilág

Fokozódó kihívásokkal néznek szembe az európai cégek Kínában.