Nekifutásból, repülve rúgta hátba egy őrült Arnold Schwarzeneggert, de a 71 éves Osztrák Tölgy cs…

168 Óra Online
-
  19.05.19 20:05 Baleset-bűnügy

A hollywoodi színész, producer, kormányzó, testépítő-bajnokArnold Schwarzenegger a Dél-afrikai Köztársaságban vendégeskedett, és részt vett az Arnold Classic Africa sporteseményen, amikor valaki hátulról izomból beleszállt lábbal - írta az Index az Independent alapján.

8 kapcsolódó hír

Üzent támadójának és rajongóinak Arnold Schwarzenegger

Propeller
-
  19.05.19 09:51 Baleset-bűnügy

Arnold Schwarzenegger különös kéréssel fordult rajongóihoz közösségi oldalán. Egy fiatal szombaton hátulról támadta meg Arnold Schwarzeneggert Dél-Afrikában, az Arnold Classic Africa sportversenyen. A 71 éves hollywoodi színész éppen fotókat készített rajongóival, amikor váratlanul erősen hátba rúgták. Schwarzenegger az incidens…

Az ember, aki hátba rúgta Arnold Schwarzeneggert

Hetedik sor
-
  19.05.19 08:40 Baleset-bűnügy

Vajon, hány szürke agysejttel bír, az a figura, aki úgy gondolta azzal lesz híres, hogy orvul hátba rúgja a 71 éves Arnold Schwarzeneggert. Kedvenc Terminátorunk Dél-Afrikában vendégeskedett az Arnold Classic Africa sportversenyen, és éppen fényképeket készített rajongóival, amikor váratlanul valaki páros lábbal beleszállt.

Arnold Schwarzeneggert repülve rúgták hátba Afrikában

Index
-
  19.05.18 17:33 Baleset-bűnügy

A Dél-afrikai Köztársaságban vendégeskedett, amikor egy sportrendezvényen megtámadták.

Páros lábbal rúgták hátba Arnold Schwarzeneggert

Androgeek
-
  19.05.19 11:00 Infotech

Arnold Schwarzenegger Dél-Afrikában készített fényképeket a rajongóival, tette mindezt nagy mosollyal az arcán, örömmel, ellenben valakinél súlyosan elgurult a gyógyszer, merthogy nem megszokott módon támadta meg a színészt. A támadó ugyanis nekifutásból, páros lábbal rúgta hátba a mára már 71 éves színészt. Hogy miért tett...

Schwarzeneggerre támadt egy őrült, hátba rúgta páros lábbal

NSO
-
  19.05.19 08:30 Baleset-bűnügy

Arnold Schwarzenegger korábbi hétszeres Mr. Olympia-győztes testépítő Dél-Afrikában járt, ahol az Arnold Classic Africa versenyen volt tiszteletbeli zsűritag. A legendás színész épp a rajongókkal találkozott, amikor egy őrült hátulról rátámadt.

Rajongóinak üzent Schwarzenegger, újabb videón a támadás

ma.hu
-
  19.05.19 11:52 Baleset-bűnügy

Izomból hátba rúgták Arnold Scwarzeneggert Dél-Afrikában, most rajongóinak üzent a színész.

Üzent a támadójának és a rajongóinak Arnold Schwarzenegger a brutális rúgás után

Blikk
-
  19.05.19 09:22 Baleset-bűnügy

Miután durván hátba rúgták Arnold Schwarzeneggert tegnap, a hollywoodi színész különös kéréssel fordult rajongóihoz közösségi oldalán.

Felvételen: így rúgta hátba Schwarzeneggert egy őrült rajongója

RTL Klub
-
  19.05.19 16:12 Baleset-bűnügy

Megtámadták Arnold Schwarzeneggert. A filmsztár és egykori kaliforniai kormányzó egy dél-afrikai testépítő rendezvényen vett részt, amikor egy férfi repülőrúgással nekiment.