13 kapcsolódó hír

Gulyás Gergely: A német köztelevízió nincs sokkal jobb állapotban, mint egy diktatúra köztelevíziója

168 Óra Online
-
  19.05.16 10:44 Belföld

A Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön újra Kormányinfó sajtótájékoztatót tartott, a Hír TV riportre kérdezte meg a német közszolgálati televízió, a ZDF riportjáról. A riport a magyar családvédelmi akciótervről szólt, megjegyezve

Kormányinfó: július 1-jén hatályba lép a családvédelmi akcióterv öt pontja

Mandiner
-
  19.05.16 11:09 Belföld

A kormány szóbeli garanciát kapott arra, hogy az Európai Bizottság nem fog eljárást indítani a babaváró hitel miatt – jelentette be Gulyás Gergely.

Kormányinfó: Gazdaságvédelmi akciótervet indít a kormány

HírTV
-
  19.05.16 10:32 Vélemény

Örömmel konstatáltuk azt, hogy az első negyedéves növekedés az 5,3 %-os volt. Ez a negyedéves adat az Unió 28 országa közül a legjobb - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Brüsszel a szavát adta: jöhet a babaváró hitel

Portfolio
-
  19.05.16 11:15 Pénzügy

A családvédelmi akcióterv erre az évre ígért öt pontja hatályba fog lépni július 1-jén - erősítette meg a Miniszterelnökség vezetője csütörtöki sajtótájékoztatóján. Gulyás Gergely miniszter az ezzel kapcsolatos brüsszeli vitáról...

Gulyás: Nem tartjuk helyesnek, ha egy gyereknek két apával kell felnőnie

HVG
-
  19.05.16 10:28 Belföld

Donald Trump, Facebook, egészségügy – ezek a témák is előkerültek a Kormányinfón, ahol Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Hollik István kormányszóvivő válaszol a sajtó kérdéseire. Előtte elmondták, mit miért tesz a kormány.

Kormányinfó: gazdaságvédelemre készül a kormány, érinthetetlenek az oroszok

Napi
-
  19.05.16 14:21 Belföld

Július közepén fogadhatja el az Országgyűlés a jövő évi költségvetést, amelyet június 4-én terjesztenek a parlament elé - jelentette be Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón. Azt is közölte, hogy bár egyeztettek az Egyesült Államokkal az orosz többségi tulajdonú Nemzetközi Beruházási Bank…

Kormányinfó - Szóbeli ígéretet kapott a babaváró hitellel kapcsolatban a kormány

Infostart
-
  19.05.16 10:20 Választás

Négy nappal a miniszterelnök és az amerikai elnök washingtoni tárgyalása után, és bő egy héttel az Európai Parlamenti választás előtt tart Kormányinfót Gulyás Gergely miniszterelnökséget irányító miniszter és Hollik István kormányszóvivő. Kövesse percről percre!

A gazdaságvédelmi akcióterv célja a gazdasági növekedés fenntartása

KamaraOnline
-
  19.05.17 09:57 Gazdaság

A kormány két hét múlva fogadja el a gazdaságvédelmi akciótervet, amelynek célja Magyarország gazdasági növekedésének fenntartása - mondta Hollik István kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán.

Gulyás Gergely szerint a német köztévében diktatúra uralkodik – szerintem ennek meg szellemi hasmenése van!

OLKT
-
  19.05.17 09:23 Belföld

A német köztelevízió nincs sokkal jobb állapotban, mint egy diktatúrának a köztelevíziója, ez az általános véleményem – osztotta meg modern tömegtájékoztatással kapcsolatos rövid értékelését a kormányinfón Gulyás Gergely Általában Miniszter. Gulyás szerint a német köztévé egy propagandafilmet csinált a magyar családtámogatási rendszerről,…

Gulyás: Hatályba lép július elsején a családvédelmi akcióterv

Vásárhely24
-
  19.05.16 12:44 Belföld

A családvédelmi akcióterv erre az évre ígért öt pontja hatályba fog lépni július elsején – erősítette meg a Miniszterelnökség vezetője csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A családvédelmi akcióterv öt pontja hatályba lép július 1-jén

BorsOnline
-
  19.05.16 11:35 Belföld

A családvédelmi akcióterv erre az évre ígért öt pontja hatályba fog lépni július 1-jén - erősítette meg a Miniszterelnökség vezetője.

Gulyás Gergely: A családvédelmi akcióterv öt pontja lép hatályba júliustól

Origo
-
  19.05.16 11:06 Belföld

A Miniszterelnökség vezetője a Kormányinfón elmondta, gazdaságvédelmi akcióterv készül.

Gulyás Gergely: Mi a szólás- és véleményszabadság pártján álltunk mindig is

Magyar Hang
-
  19.05.16 10:29 Belföld

Szándékosan nem válaszolnak a Magyar Hang kérdéseire a minisztériumok – ismerte el Gulyás Gergely lapunk kérdésére a Kormányinfón.