Elnapolták az autóipari vámháborút

Kitekintő
-
  19.05.17 19:05 Gazdaság

Donald Trump amerikai elnök elhalasztja a döntést a külföldről behozott autókat és autóalkatrészeket sújtó védővámok bevezetéséről, hogy több időt hagyjon az Európai Unióval és a Japánnal folytatott kereskedelmi tárgyalásokra.

5 kapcsolódó hír

Trump: Mintha ikrek lennénk Orbánnal

Lokál
-
  19.05.17 00:01 Belföld

Donald Trump amerikai elnök az Orbán Viktorral folytatott hétfői washingtoni tárgyalás végén azt mondta a magyar kormányfőnek, „olyan, mintha ikrek volnánk“ – mondta David Cornstein az Egyesült Államok budapesti nagykövete 444.hu-nak adott interjújában.

Jó kedvében van ma Trump: egy vámot elhalasztott, egy másikat feloldhat

Portfolio
-
  19.05.17 19:07 Gazdaság

Akár már ma bejelentheti az amerikai elnök, hogy feloldja az acélra és alumíniumra kivetett vámokat Mexikó és Kanada számára - értesült a CNBC. A jelek szerint puhul Donald Trump harciassága a kereskedelmi háborúban, hiszen épp pénteken...

Trump alkudozna Iránnal, tanácsadói azonban nem

Infostart
-
  19.05.17 10:24 Külföld

Tovább növekszik a fegyveres összecsapás veszélye Irán és az Egyesült Államok között. Washington például közölte: „Teherán által ihletett támadás veszélye fenyegeti iraki nagykövetségét”. Donald Trump elnök azonban vonakodik tanácsadóira hallgatni.

Financial Times: Orbán súlyos károkat okozott…

OLKT
-
  19.05.16 23:02 Vélemény

A Financial Times szerkesztőségi cikkben fejtette ki véleményét Orbán Viktor és Donald Trump amerikai elnök találkozójáról, illetve a magyar miniszterelnök helyzetéről az Európai Unióban. Mint írják: a hét legnagyobb meglepetése Orbán és Trump washingtoni, joviális találkozójában az volt, hogy milyen sokáig tartott összehozni azt.…

Erősek az amerikai–magyar védelempolitikai kapcsolatok

Promenad
-
  19.05.16 07:24 Színes

Orbán Viktor kormányfő a Donald Trump elnökkel folytatott tárgyalása után kijelentette, sikerült megerősíteni Magyarország stratégiai szövetségét az Egyesült Államokkal a keddi washingtoni találkozó alkalmával – hangzott el szerdán a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában – írja a hirado.hu.