Bakondi György: Valótlanságokat állít a balliberális oldal kampánya

Magyar Nemzet
-
  19.05.15 09:54 Belföld

A nyugati politika nem a helyben segítésen, hanem „valamifajta homályos európai megoldáson” gondolkozik, ahol nem a kibocsátó országok segítése, hanem a migráció jó színben történő feltüntetése a cél.

11 kapcsolódó hír

Valótlanságokat állít a balliberális oldal kampánya

Lokál
-
  19.05.15 09:59 Belföld

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint migrációs kérdésekben valótlanságokat állít a balliberális oldal EP-kampánya.

Bakondi: valótlanságokat állít a balliberális oldal kampánya

Propeller
-
  19.05.15 09:39 Belföld

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint migrációs kérdésekben valótlanságokat állít a balliberális oldal EP-kampánya. Bakondi György az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában azt mondta, az EP-választásokhoz közeledve Nyugat-Európából egyre többször halljuk, hogy a migráció véget ért, pedig ez nem igaz. A migrációs krízis…

Miért nem osztotta ki Orbánt Trump? – Itt a magyarázat

ATV
-
  19.05.16 08:52 Választás

Érthető, hogy Donald Trump nem bírálta a magyar kormányfőt – ezt mondta az IDEA Intézet igazgatója az ATV Start című műsorban. Böcskei Balázs arról is beszélt, hogy miért nem lehet vonzó az embereknek az, hogy szavazatszámlálónak jelentkezzenek az európai parlamenti választás napjára.

Bakondi: Valótlanságokat állít a balliberális oldal kampánya

hirado.hu
-
  19.05.15 10:08 Belföld

Nem igaz, hogy a migráció véget ért – hangsúlyozta Bakondi György.

Bakondi: valótlanságokat állít a balliberális oldal kampánya

Hírklikk
-
  19.05.15 09:55 Belföld

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint migrációs kérdésekben valótlanságokat állít a balliberális oldal EP-kampánya.

Az őshonos európai emberek érdekeit kell képviselni

Sonline
-
  19.05.15 20:49 Belföld

Az egész európai együttműködés szempontjából döntő fontosságú lesz a mostani európai parlamenti választás – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP nagyatádi lakossági fórumán Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója.

A migrációról is hazudnak a brüsszeli bürokraták

Ripost
-
  19.05.15 15:04 Belföld

Bakondi György a Kossuth rádióban azt mondta, az EP-választásokhoz közeledve Nyugat-Európából egyre többször halljuk, hogy a migráció véget ért, pedig ez nem igaz.

Ercsiben Bakondi György, Polgárdiban Cser-Palkovics András volt a vendég

Feol
-
  19.05.15 14:00 Megyei

Ercsiben Győri Máté polgármester meghívására Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó volt a lakossági fórum vendége, Polgárdiban pedig Törő Gábor invitálására Cser-Palkovics András fehérvári polgármester beszélt a közelgő szavazás tétjéről.

Belbiztonsági szakértő volt a fórum vendége

Duol
-
  19.05.15 13:00 Megyei

Lakossági fórumot tartott a Fidesz–KDNP tegnap Ercsiben az EP-választások május 26-i határidejéhez közeledve.

Bakondi György: Hazudik Brüsszel és balliberális Ep kampánya, mert akkor is több százezer migráns tart Európa felé!

OLKT
-
  19.05.15 12:09 Belföld

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint migrációs kérdésekben valótlanságokat állít a balliberális oldal Ep-kampánya. Bakondi György az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában azt mondta, az Ep-választásokhoz közeledve Nyugat-Európából egyre többször halljuk, hogy a migráció véget ért, pedig ez nem igaz. A migrációs krízis…

A bevándorlást meg kell állítani!

Dunaújváros
-
  19.05.14 19:35 Megyei

Ezzel a címmel tartott lakossági fórumot Ercsiben Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, melyet egy sajtótájékoztató előzött meg.