Mexikóvárosban környezetvédelmi szükségállapotot rendeltek el

Lokál
-
  19.05.14 18:01 Külföld

Környezetvédelmi szükségállapotot rendeltek el a mexikóvárosi hatóságok kedden a napok óta tartó bozóttüzek, a meleg időjárás és szélcsend nyomán felszabadult szálló por miatt.

6 kapcsolódó hír

Betiltották a söprést a rossz levegő miatt

Propeller
-
  19.05.15 06:55 Külföld

Környezetvédelmi szükségállapotot rendeltek el a mexikóvárosi hatóságok kedden a napok óta tartó bozóttüzek, a meleg időjárás és szélcsend nyomán felszabadult szálló por miatt. A légszennyezettség magas szintje miatt a mexikóvárosi környezetvédelmi bizottság felszólította a lakosságot a gépkocsi-használat csökkentésére, illetve arra is,…

Betiltották a söprést Mexikóvárosban

24
-
  19.05.15 06:25 Külföld

Környezetvédelmi szükségállapotot rendeltek el.

Környezetvédelmi szükségállapot Mexikóvárosban

hirado.hu
-
  19.05.14 18:57 Külföld

A hatóságok a napok óta tartó bozóttüzek, a meleg időjárás és szélcsend nyomán felszabadult szálló por miatt intézkedtek.

Mexikóvárosban környezetvédelmi szükségállapotot rendeltek el

Élő bolygónk
-
  19.05.15 15:39 Külföld

A légszennyezettség magas szintje miatt a város környezetvédelmi bizottsága felszólította a lakosságot a gépkocsihasználat csökkentésére, illetve arra is, hogy kerüljék a szabadtéri sportolást, és tartsák zárva ablakaikat.

Mexikóvárosban környezetvédelmi szükségállapotot rendeltek el

Közszolgálat
-
  19.05.15 00:49 Külföld

Környezetvédelmi szükségállapotot rendeltek el a mexikóvárosi hatóságok kedden a napok óta tartó bozóttüzek, a meleg időjárás és szélcsend nyomán felszabadult ...

Környezetvédelmi szükségállapotot rendeltek el Mexikóvárosban

Szoljon
-
  19.05.14 22:27 

A kedden bejelentett intézkedésre a napok óta tartó bozóttüzek, a meleg időjárás és szélcsend nyomán felszabadult szálló por miatt volt szükség.