Tavaly tömegesen utaztak a magyarok Törökországba: idén még több turistát várnak

Pénzcentrum
-
  19.05.13 19:05 Belföld

A magyar utazási irodák a kiutaztatásban 4 éve megindult növekedés további bővülésére számítanak az idén, a nyári szezon első hónapjainak kapacitását már az előfoglalási időszakban eladták - mondta a Magyar Utazási Irodák Szövetségének...

10 kapcsolódó hír

Kedvező szezont várnak idén a magyar utazási irodák

GazdaságPortál
-
  19.05.13 14:33 Belföld

A magyar utazási irodák a kiutaztatásban 4 éve megindult növekedés további bővülésére számítanak az idén, a nyári szezon első hónapjainak kapacitását már az előfoglalási időszakban eladták – mondta a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (Muisz) elnöke a szervezet közgyűlésén hétfőn Belekben. Molnár Judit kiemelte: tavaly 130 ezer magyar…

Utazási irodák: Törökország a harmadik legkedveltebb úti cél

Az Üzlet
-
  19.05.13 12:38 Gazdaság

A magyar utazási irodák a kiutaztatásban négy éve megindult növekedés további bővülésére számítanak az idén, a nyári szezon első hónapjainak kapacitását már az előfoglalási időszakban eladták.

Mutatjuk, hová utazik idén nyáron a legtöbb magyar

Az Utazó
-
  19.05.13 15:57 Utazás

A magyar utazási irodák a kiutaztatásban 4 éve megindult növekedés további bővülésére számítanak az idén, a nyári szezon első hónapjainak kapacitását már az előfoglalási időszakban...

Tovább nő a magyarok utazási kedve

Napi
-
  19.05.13 15:01 Belföld

A magyar utazási irodák a kiutaztatásban 4 éve megindult növekedés további bővülésére számítanak az idén, a nyári szezon első hónapjainak kapacitását már az előfoglalási időszakban eladták - mondta Molnár Judit a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) elnöke a szervezet közgyűlésén.

Jó szezonra számítanak a magyar utazási irodák

ProfitLine
-
  19.05.13 17:00 Gazdaság

A magyar utazási irodák a kiutaztatásban 4 éve megindult növekedés további bővülésére számítanak az idén, a nyári szezon első hónapjainak kapacitását már az előfoglalási időszakban eladták - mondta a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (Muisz) elnöke a szervezet közgyűlésén hétfőn Belekben.

Kedvező szezont várnak idén a magyar utazási irodák

KamaraOnline
-
  19.05.14 10:30 Gazdaság

A magyar utazási irodák a kiutaztatásban 4 éve megindult növekedés további bővülésére számítanak az idén, a nyári szezon első hónapjainak kapacitását már az előfoglalási időszakban eladták - mondta a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) elnöke a szervezet Törökországban tartott közgyűlésén.

Kedvező szezont várnak a magyar utazási irodák

TőzsdeFórum
-
  19.05.13 17:10 Cégvilág

A szezon első hónapjai az előfoglalási időszakban megteltek.

Bővülésre számítanak idénre az utazási irodák

VG
-
  19.05.13 16:26 Utazás

A nyári szezon első hónapjainak kapacitását már az előfoglalási időszakban eladták.

Kedvező szezont várnak idén a magyar utazási irodák

Beol
-
  19.05.13 15:45 Életmód

A nyári szezon első hónapjainak kapacitását már az előfoglalási időszakban eladták.

A hazai utazási irodások Belekbe mentek

Turizmus Online
-
  19.05.13 13:54 Utazás

MUISZ Közgyűlés  több mint ötven hazai iroda, közel száz szakmai jelentkező részvételével május 13-án a törökországi Belekben, a Földközi-tenger partján.