Záporokkal és széllel indul a hétvége, de hideg legalább nem lesz

Népszava
-
  19.05.10 16:35 Időjárás

Szombat estig a Kárpát-medence fölé enyhébb légtömegek érkeznek, az ország nagy részén 20 fok felett alakul a maximum-hőmérséklet. (Belföld)

4 kapcsolódó hír

A hétvégén is változékony lesz az idő

Dunaújváros
-
  19.05.10 20:36 Időjárás

A hétvégén is változékony lesz az időjárás: napsütésre, de szélre, többször esőre is készülni kell. A maximumok többfelé alakulnak 20 fok felett, de vasárnap helyenként csak 11 fokig melegszik a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Változékony lehet a hétvége időjárása, sok csapadék érkezhet a jövő héten

KadarkaNet
-
  19.05.10 02:58 Időjárás

2019.05.10. A nappali csúcshőmérsékletek 20 fok körül alakulnak, de a hajnalok hidegek maradnak és borult égboltra lehet számítani a hétvégén Szekszárdon és környékén, ahol némi csapadék is hullhat. A jövő hét első felében enyhén csökkennek a hőmérsékletek és jelentős mennyiségű csapadék is várható. Az OMSZ előrejelzése szerint…

Pénteken kezdődik az aszfaltozás

CeglédInfó
-
  19.05.09 10:44 Időjárás

Az előrejelzések szerint holnap nagy mennyiségű csapadék várható, így a csütörtöki esős időjárás miatt pénteken kezdődik az Összekötő út aszfaltozása. A munkák idején félpályás, illetve ideiglenesen teljes útlezárásra kell számítani. A szakemberek a város felöli forgalmi sávban kezdik az aszfaltozást pénteken, majd az Öregszőlői felöli oldallal…

Bedurvul az időjárás: rengeteg eső lesz, több fokkal hidegebb jön

Ripost
-
  19.05.09 06:00 Időjárás

Alig állt el az eső, máris visszatérnek a záporok és zivatarok, országszerte jelentős mennyiségű csapadékra kell készülni.