Tudod melyek a legjobb hazai kézműves élelmiszerek?

Ridikül
-
  19.05.07 15:15 Recept

Galambhús, paprika, mangalicasonka, illetve zöldség és salátakeverék érdemelte ki az Aranyszalag védjegyet.

2 kapcsolódó hír

Aranyszalagot kapott a Rubin Csipedett Szegedi Paprikája

Trademagazin
-
  19.05.07 10:25 Gazdaság

Aranyszalag Minőség Tanúsítvánnyal – a legmagasabb szintű minőségi elismeréssel – tüntette ki a Magyar Gasztronómiai Egyesület (MGE) a Rubin Csipedett Szegedi Paprikáját. Magyarországon ennél rangosabb elismerés nincs. Aranyszalagért nem lehet

Oázis a sivatagban – Aranyszalag a csúcsminőséget termelőknek

Magyar Hang
-
  19.05.06 17:51 Belföld

A dunaföldvári Bálint húsgalamb, a kézzel válogatott szegedi Rubin paprika, Baumgartner Antal levegőn szárított mangalicasonkája, valamint a szegedi Saliverzum zöldség és salátakeveréke kapta meg idén a Magyar Gasztronómiai Egyesület Aranyszalag védjegyét, amellyel a legjobb minőségű alapanyagokat ismerik el.