Miért szeretjük jobban a keserű sört és kávét, mint az édes italokat?

HVG
-
  19.05.07 12:18 Infotech

Amerikai kutatók a legújabb tanulmányukban arra jutottak: azért az érzésért isszuk inkább az italokat, amelyet okoznak, mint az ízük miatt.

2 kapcsolódó hír

Kiderült, miért szeretjük a kávét

Napidoktor
-
  19.05.07 13:07 Életmód

Amerikai tudósok kutatása alapján nem az ízhez van köze, hogy egyesek miért rajonganak a kávéért vagy egyéb italokért. Az okokat mélyebben, a DNS-ben kell keresnünk. A kutatás rávilágít, hogy még abban is a gének játszanak szerepet, miért képesek néhányan lefekvés előtt legördíteni egy csésze kávét, és nyugodtan aludni, mások pedig nem …

Kiderült, miért szeretjük a kávét

Behír
-
  19.05.08 06:30 Megyei

Amerikai tudósok kutatása alapján nem az ízhez van köze, hogy egyesek miért rajonganak a kávéért vagy egyéb italokért. Az okokat