A török elnök fogadta a NATO-főtitkárt

Magyar Nemzet
-
  19.05.06 17:27 Külföld

Recep Tayyip Erdogan török elnök hétfőn Ankarában az egykori miniszterelnöki hivatalban fogadta Jens Stoltenberg NATO-főtitkárt.

7 kapcsolódó hír

Erdogannak kell Isztambul is

Magyar Nemzet
-
  19.05.08 11:09 Külföld

A lehető leghelyesebb lépésnek nevezte Recep Tayyip Erdogan török elnök, hogy megismétlik a főpolgármester-választást Isztambulban.

Erdogan szerint megerősíti a demokráciát, hogy meg kell ismételni a választást Isztambulban, ahol az ellenzék nyert

444
-
  19.05.07 13:00 Külföld

A török elnök a leghelyesebb lépésnek nevezte, hogy a Legfőbb Választási Tanács a március 31-i helyhatósági választás isztambuli eredményét érvénytelenítette.

Egy hónapja főpolgármester, most megismétlik a választást

ATV
-
  19.05.07 15:00 Külföld

Az Európai Unió élesen bírálja a török vezetést, miután érvénytelenítették az isztambuli önkormányzati választás eredményét, és új voksolást írtak ki. A márciusi választásokon az ellenzéki jelölt nyert a 15 milliós nagyvárosban. Erdogan elnök szerint a szervezett bűnözés a súlyos korrupció megtette a hatását a voksolásra, ezért kell azt megismételn

Külügyi hírek röviden: Ukrán gondok, választási csata a panamai szorosért, amerikai kereskedelmi csapás Kínára

Körkép
-
  19.05.08 10:07 Külföld

Nyitókép forrása: pixabay.com   Törökország nemzeti választási bizottsága megszüntette a március 31-i isztambuli helyhatósági választások eredményét, amivel eleget tett Recep Tayyip Erdogan török államfő, és kormánypártja, az AKP elvárásainak.   A március végi voksoláson az AKP ugyanis alulmaradt a Republikánus Néppárttal szemben,…

Török béka

Népszava
-
  19.05.08 09:00 Külföld

Ezt a békát nem tudta lenyelni Recep Tayyip Erdogan török elnök. (Vélemény)

Erdogan: a helyhatósági választás megismétlése Isztambulban a leghelyesebb lépés

Blikk
-
  19.05.07 13:09 Külföld

Recep Tayyip Erdogan török elnök a leghelyesebb lépésnek nevezte kedden, hogy a Legfőbb Választási Tanács (YSK) előző nap a március 31-ei törökországi helyhatósági választás isztambuli eredményének érvénytelenítéséről és a főpolgármester-választás megismétléséről döntött.