Megmutatta a Facebook az irodát, ahonnan a magyar EP-kampány csalóit próbálja elkapni

HVG
-
  19.05.06 06:30 Választás

Az európai sajtó válogatott képviselőit hívta Dublinba a Facebook, hogy megmutassa a európai parlamenti választásokba való beavatkozás elhárításán dolgozó irányítási központját. Magyarországról csak a HVG lehetett ott, amikor a cég munkatársai a nyitott nap alkalmából igyekeztek mindent megtenni, hogy semmi érdemit ne lehessen látni.…

4 kapcsolódó hír

Ha előfizet a kormánypárti lapra, nyaralást nyerhet Mészáros Lőrinc hoteljába

24
-
  19.05.06 07:24 Belföld

A közpénzekkel kitömött lap egy hétvégét ajánl egy közpénzekkel kitömött vállalkozó, közpénzekkel megtámogatott szállodájában.

Légi katasztrófa Moszkvában: megszólalt a nyomozó bizottság

Infostart
-
  19.05.06 17:00 Külföld

A vasárnap történt, 41 halálos áldozattal járó seremetyjevói légi katasztrófa több lehetséges okát vizsgálja a kiemelt fontosságú balesetek és bűncselekmények esetében eljáró orosz Nyomozó Bizottság.

Videón a 41 halálos áldozattal járó orosz kényszerleszállás

Startlap
-
  19.05.06 08:50 [N/A]

A Facebook megmutatta a központot, ahonnan a magyar EP-kampány csalóit szűrik, Mészáros Lőrinc szállodájával csábít a kormánypárti lap, a Ratkó-gyerekek már az idősotthonoknál tartanak. Hírösszefoglaló.

Az orosz Nyomozó Bizottság a seremetyjevói légi katasztrófa több lehetséges okát vizsgálja

Debreceni Nap
-
  19.05.06 23:30 Külföld

A 41 halálos áldozattal járó vasárnapi seremetyjevói légi katasztrófa több lehetséges okát vizsgálja a kiemelt fontosságú balesetek és bűncselekmények esetében eljáró orosz Nyomozó Bizottság (SZK). Szvetlana Petrenko, az SZK szóvivője hétfői moszkvai sajtóértekezletén elmondta, hogy a vizsgált tényezők között szerepel a pilóták, a légi irányítók…