Hét végi rakétazápor a Közel-Keleten

Magyar Nemzet
-
  19.05.06 13:54 Külföld

Rakéták százaival támadta Izraelt a Gázai övezetből a Hamász és az Iszlám Dzsihád palesztin szervezet, amelyre válaszul a zsidó állam legalább kétszáz célpontot bombázott.

4 kapcsolódó hír

Az Iszlám Dzsihád szóvivője bejelentette, hogy Izrael minden városát lőni fogja

ATV
-
  19.05.05 19:08 Külföld

Az iráni külügyminisztérium vasárnap elítélte Izrael "barbár" támadását a Gázai övezet ellen, s ezért Washingtonnak a zsidó állam számára nyújtott korlátlan katonai támogatását tette felelőssé - közölte a Farsz félhivatalos iráni hírügynökség.

Izraelt hibáztatja a legújabb londoni plakátkampány

Neokohn
-
  19.05.06 17:30 Külföld

„Izrael újra gyermekeket gyilkol, élvezd a hétvégét" hirdetik a londoni buszmegállóban megjelenő plakátok nem sokkal azután, hogy a zsidó államra több, mint 700 rakétát lőttek ki Gázából.

Több mint száz rakétát lőttek ki Gázából Izraelre, a hadsereg válaszul harckocsikat vetett be

Biztonságpiac
-
  19.05.07 11:05 Külföld

Száznál több rakétát lőttek ki szombaton a Gázai-övezetből Izrael területére, többtucatnyit közülük megsemmisített a Vaskupola légvédelmi rendszer, majd válaszul izraeli harckocsik és harci repülőgépek támadásokat hajtottak végre a palesztin területet uraló Hamász radikális csoport katonai állásaira – közölték izraeli és palesztin források. A…

Miért lövi egymást a Hamász és Izrael, ha egyik se akar háborút?

Index
-
  19.05.06 21:09 Külföld

Egy újabb rövid párbajon vagyunk túl, ami a több száz rakéta és légi csapás ellenére nem fajult háborúvá. De miért nem? A konfliktus forgatókönyvének kulcsa a Gázai övezet abszurd státusza és működése.