A Spotify miatt kerülhet bajba az Apple

MMonline
-
  19.05.07 10:41 Média

Vizsgálatot indíhat az Apple ellen a Spotify panasza alapján az Európai Bizottság, a svéd online zeneszolgáltató álláspontja szerint az App Store-ban hátránnyal indulnak az Apple-termékek riválisai. Az Index beszámolója szerint a Financial Times forrásaira hivatkozva írt arról, hogy az elkövetkező hetekben megindulhat az EB nyomozása a…

5 kapcsolódó hír

Több milliárd eurós büntetést kaphat az Apple, miután a Spotify bemószerolta őket

Noizz
-
  19.05.06 15:36 Mobiltech

Vizsgálat indul az Apple ellen, miután a Spotify panaszt tett az Európai Uniónál. A svéd zene-streamelő szolgáltatás azt sérelmezi, hogy az Apple hátrányos helyzetbe hozza App Store-jában a Spotify-t, ezzel pedig arra ösztönzik az embereket, hogy inkább az Apple Music szolgáltatását használják.

Ránézhet Brüsszel az "Apple adóra"

Mobilarena
-
  19.05.06 12:40 Mobiltech

Márciusban panaszolta be a Spotify az Apple-t versenyellenesnek mondott tranzakciós díjai miatt, és az Európai Bizottság kész vizsgálatot indítani.

Az Európai Bizottság vizsgálatot indíthat az Apple ellen

Index
-
  19.05.06 11:19 Mobiltech

A Spotify arra tett panaszt, hogy az Apple a saját alkalmazásait előnyben részesíti a külsős appokkal szemben.

Durva: ezért kaphat akár 26 milliárd dolláros büntetést is az Apple

Blikk
-
  19.05.07 06:03 Bulvár

Kivizsgálja az unió a Spotify Apple ellen tett panaszait, s akár több tízmilliárd dollárnyi bírságra is számíthat a cég.

Az IAP kapcsán vizsgálhatja az Európai Unió az Apple-t

HWSW
-
  19.05.06 11:12 Mobiltech

Vizsgálat indulhat az Apple ellen Európában a Spotify márciusban benyújtott panasza után, mely a iPhone-okat gyártó cég alkalmazásboltjának üzletpolitikáját sérelmezte. Egy az üggyel kapcsolatos esetleges kötelezettség előírás most különösen fájóan érinthetné az Apple-t.