Lovász: az akadémia szervezetén belül szeretnék tartani a kutatóintézet-hálózatot

ATV
-
  19.05.06 19:25 Belföld

Az MTA közgyűlése nagy többséggel úgy döntött, hogy az akadémia szervezetén belül szeretnék tartani a kutatóintézet-hálózatot - mondta el Lovász László elnök hétfőn Budapesten. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter viszont azt mondta, hogy továbbra is az akadémián kívül képzelik el az intézethálózat működését.

4 kapcsolódó hír

Döntött az MTA, bent szeretné tartani a kutatóintézet-hálózatot

Infostart
-
  19.05.06 17:12 Belföld

Az MTA közgyűlése nagy többséggel úgy döntött, hogy az akadémia szervezetén belül szeretnék tartani a kutatóintézet-hálózatot - mondta Lovász László elnök hétfőn Budapesten. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter viszont azt mondta, hogy továbbra is az akadémián kívül képzelik el az intézethálózat működését.

Óriási kínai beruházás valósulhat meg Magyarországon

Élő bolygónk
-
  19.05.06 06:53 Életmód

Akár egymilliárd euró értékben valósítana meg energetikai fejlesztéseket Magyarországon a China National Machinery Import&Export. Az erről szóló együttműködési megállapodást Palkovics László innovációs és technológiai miniszter és Zsuan Kuang, a CMC vezérigazgatója már alá is írta Pekingben. 

Peches nap

Népszava
-
  19.05.07 09:00 [N/A]

Beletörni látszik a bicskája Palkovics László innovációs miniszternek a Magyar Tudományos Akadémia intézethálózatának „átalakításába”. (Vélemény)

90 milliárd forintos K+F+I forrás érhető el az első fél évben

IT Business
-
  19.05.06 11:59 Infotech

A magyar gazdaság fejlődésében a szellemi tőkére épülő innovációnak meghatározó szerepe lesz, megkerülhetetlen a magyar kutatás-fejlesztési és innovációs kapacitás erősítése a hatékonyság és a versenyképesség növelése érdekében - hangsúlyozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter azon a sajtótájékoztatón, amelyen…