Csányi Sándor: Mészáros Lőrinc is szeret dolgozni

168 Óra Online
-
  19.05.02 10:15 Belföld

Csányi Sándor hosszú interjút adott az Indexnek. Ebben az OTP elnök-vezérigazgatója – nagyon röviden – arról is beszélt, hogy értette, amikor azt mondta, hogy Orbán Viktor mindig személyesen fizetett az OTP magángépének használatáért.

9 kapcsolódó hír

Csányi: Mészáros Lőrinc szeret dolgozni

HVG
-
  19.05.02 09:09 Gazdaság

Az OTP-vezér hosszú interjút adott, amiben röviden kitért az ország leggazdagabb emberére is. Aki már nem ő, hanem Orbán Viktor barátja, Mészáros Lőrinc. Ennél kevesebbet csak a miniszterelnök magánrepülőzéséről beszélt Csányi.

Csányi Sándor elárulta, milyen ember lehet csak az utódja

Portfolio
-
  19.05.02 08:46 Pénzügy

Szlovéniában még venne egy bankot az OTP, aztán egy időre megállnának - mondta az Indexnek az OTP elnök-vezérigazgatója. Sem fizikailag, sem szellemileg, sem egészségileg nem érzi úgy, hogy le kellene mondania, de azt elárulta, milyen embert...

Csányi vallott Orbán magánrepülőzéséről

Napi
-
  19.05.02 10:38 Cégvilág

A miniszterelnök magánrepülős útjairól, Mészáros Lőrinchez fűződő viszonyáról, a devizahitelekről és az OTP Bank külföldi akvizícióiról, annak pénzügyi helyzetéről és a magyar bankpiac profitabilitásáról is beszélt Csányi Sándor, a pénzintézet elnök-vezérigazgatója az Indexnek adott interjújában.

Csányi szerint olcsó a magyar bankolás

Azenpenzem
-
  19.05.02 10:24 Gazdaság

Azok között az országok között, amelyekben az OTP jelen van, a banki haszon Magyarországon a második legalacsonyabb – állítja Csányi Sándor, a legnagyobb magyar bank elnök-vezérigazgatója. Az interjúban arra is kitért, hogy egy 10 milliós ország már kicsi az OTP-nek.

Csányi: Jó a viszonyom Mészáros Lőrinccel

24
-
  19.05.02 08:24 Belföld

Rosszul fogalmazott, amikor azt mondta, Orbán személyesen fizette ki a magánrepülőt. Az OTP vezére beszélt stadionépítésről és a taopénzekről is.

Csányi: Orbán nem húzott sorszámot

OLKT
-
  19.05.02 14:25 Belföld

Az  Index-nek adott interjút Csányi Sándor Otp-s vezér. Ebből idézünk egyrészt Orbán repülőútjaival kapcsolatban. “Tényleg nem szeretnék ezzel foglalkozni, de nyilván nem arra gondoltam, hogy jön a kasszához, sorszámot húz és fizet. Ha nekem ki kell fizetnem valamit, és a titkárnőm átutal egy összeget, azt attól még én fizetem. Az Otp...

Csányi Sándor: Orbán Viktor nem jön be személyesen, hogy a kasszánál fizessen

Magyar Hang
-
  19.05.02 11:30 Belföld

A miniszterelnök repülőútjairól, Mészáros Lőrinccel való kapcsolatáról, az OTP terjeszkedéséről, a devizahitelekről, és a magyar foci eredményeiről is beszélt az Indexnek adott interjújában Csányi Sándor, az OTP vezetője.

Csányi kisebb vagyonnal is boldog lenne

VG
-
  19.05.02 08:10 Gazdaság

Magyarországon a második legalacsonyabbak a marzsok azon országok között, amelyekben jelen van az OTP – mondta a bank elnök-vezérigazgatója.

Jó a személyes viszonyom Mészáros Lőrinccel

Index
-
  19.05.02 07:31 Belföld

Sem mély válságtól, sem erős banki kihívóktól nem tart Csányi Sándor. Az OTP elnöke Orbán Viktor repülőbérléséről már nem szeretne nyilatkozni, a 2000-es évek elején divatos devizahitelezésről pedig azt mondja: a bank annak idején mindenkit próbált rábeszélni a forinthitelre.