Brexit: veszélybe kerülhet a font tartalékvaluta-szerepe is

Portfolio
-
  19.04.29 17:19 Külföld

A legfrissebb piaci felmérés szerint sok jegybank attól tart, hogy a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) kikezdheti a font tartalékvaluta-státusát. A Central Banking Publications nevű szakportál által a Financial Times számára elvégzett...

5 kapcsolódó hír

Brexit - veszélybe kerülhet a font tartalékvaluta-szerepe

Napi
-
  19.04.29 17:53 Külföld

A legfrissebb piaci felmérés szerint sok jegybank attól tart, hogy a brit EU-tagság megszűnése (brexit) kikezdheti a font tartalékvaluta-státusát - írta az MTI londoni tudósítója.

Veszélybe kerülhet a font tartalékvaluta-szerepe

ProfitLine
-
  19.04.29 18:30 Külföld

A legfrissebb piaci felmérés szerint sok jegybank attól tart, hogy a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) kikezdheti a font tartalékvaluta-státuszát.

Újra tárgyalnak a brexitről

Infostart
-
  19.04.29 19:08 Külföld

Újraindult hétfőn, a húsvéti szünet után a konzervatív párti brit kormány és a legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt hetek óta tartó tárgyalássorozata a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszerét rögzítő megállapodásról.

Brexit - Újraindult a kormány és a Munkáspárt egyeztetési folyamata

Magyar Szó
-
  19.04.29 21:37 Külföld

Újraindult hétfőn, a húsvéti szünet után a konzervatív párti brit kormány és a legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt hetek óta tartó tárgyalássorozata a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszerét rögzítő megállapodásról.

Brexit – Felmérés: veszélybe kerülhet a font tartalékvaluta-szerepe

Közszolgálat
-
  19.04.29 11:00 Külföld

A legfrissebb piaci felmérés szerint sok jegybank attól tart, hogy a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) kikezdheti a font tartalékvaluta-státusát.     A ...