Itt a csodafegyver, ami megállíthatja a pusztító poloskainváziót

Agrárszektor
-
  19.04.26 10:30 Otthon

Ha sokkal több bokorlakó énekesmadár - mint a barátposzáta, a kis poszáta, a fülemüle vagy a vörösbegy - élne például Budapesten, akkor biológiai úton lehetne védekezni a poloskainvázió ellen - mondta Orbán Zoltán, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) szóvivője az M1 aktuális csatornán.

4 kapcsolódó hír

Hallgassuk meg a fülemülék énekét

Blikk
-
  19.04.26 15:41 Belföld

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) a fülemülék tavaszi érkezésekor több mint egy évtizede hirdeti meg Fülemülék éjszakája ingyenes programsorozatát.

Bokorlakó énekesmadarakkal a poloskainvázió ellen

Győr Plusz
-
  19.04.26 10:37 Belföld

Ha sokkal több bokorlakó énekesmadár - mint a barátposzáta, a kis poszáta, a fülemüle (képünkön) vagy a vörösbegy - élne például Budapesten, akkor biológiai úton lehetne védekezni a poloskainvázió ellen - mondta Orbán Zoltán, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (Mme) szóvivője csütörtökön az M1 aktuális csatornán.  

"Valódi bokrokkal" meg lehetne fékezni a poloskainváziót

Népszava
-
  19.04.26 09:30 [N/A]

Ha sokkal több bokorlakó énekesmadár - barátposzáta, kis poszáta, fülemüle vagy vörösbegy - élne például Budapesten, akkor biológiai úton lehetne védekezni a poloskainvázió ellen - mondta Orbán Zoltán, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) szóvivője a köztévében. (Zöldzóna)

Több bokorlakó énekesmadárral jobban lehetne védekezni a poloskainvázió ellen

Kanizsa Újság
-
  19.04.26 09:02 Színes

Ha sokkal több bokorlakó énekesmadár - mint a barátposzáta, a kis poszáta, a fülemüle vagy a vörösbegy - élne például Budapesten, akkor biológiai úton lehetne védekezni a poloskainvázió ellen.