Rendkívül jól teljesített az amerikai gazdaság az első negyedévben

Kitekintő
-
  19.04.26 16:21 Külföld

A vártnál jóval nagyobb mértékben növekedett az amerikai gazdaság az idei első negyedévben, jóllehet erős ellenszelek hátráltatták: például a világgazdasági növekedés lassulása, a kereskedelmi feszültségek fokozódása és rekordhosszúságú részleges kormányzati leállás.

5 kapcsolódó hír

Amerikai gazdaság. Négy éve nem látott erősségű első negyedév

Az Üzlet
-
  19.04.26 13:49 Gazdaság

A vártnál jóval nagyobb mértékben növekedett az amerikai gazdaság az idei első negyedévben, jóllehet erős ellenszelek hátráltatták, így a világgazdasági növekedés lassulása, a kereskedelmi feszültségek fokozódása és a rekordhosszúságú részleges kormányzati leállás.

Nagyon beindult az amerikai gazdaság

Napi
-
  19.04.26 16:02 Külföld

A vártnál jóval nagyobb mértékben növekedett az amerikai gazdaság az idei első negyedévben, jóllehet erős ellenszelek hátráltatták, így a világgazdasági növekedés lassulása, a kereskedelmi feszültségek fokozódása és rekordhosszúságú részleges kormányzati leállás - írta az MTI.

Erősen nőtt az amerikai gazdaság

ProfitLine
-
  19.04.26 19:30 Gazdaság

A vártnál jóval nagyobb mértékben növekedett az amerikai gazdaság az idei első negyedévben, jóllehet erős ellenszelek hátráltatták, így a világgazdasági növekedés lassulása, a kereskedelmi feszültségek fokozódása és rekordhosszúságú részleges kormányzati leállás.

Rég volt ennyire erős első negyedéve az amerikai gazdaságnak

VG
-
  19.04.26 15:59 Gazdaság

A világgazdasági növekedés lassulása, a kereskedelmi feszültségek fokozódása és rekordhosszúságú részleges kormányzati leállás ellenére.

Hatalmasat nőtt az amerikai gazdaság

Demokrata
-
  19.04.26 15:36 Vélemény

A vártnál jóval erősebben nőtt az amerikai gazdaság az első negyedévben.