A Helyi Viber-szám segítségével az utazók és a nemzetközi vállalkozók roaming költségek nélkül fo…

Médiapiac
-
  19.04.09 12:54 Mobiltech

A Viber új szolgáltatásával az utazók, expatek és nemzetközi üzletemberek egy adott országban kiválaszthatnak egy saját telefonszámot, ide átirányítva minden saját Viber fiókjukra érkező hívást és üzenetet.

7 kapcsolódó hír

Itt a Viber új funkciója: ön is kérhet magának egy különleges telefonszámot

HVG
-
  19.04.10 09:03 Mobiltech

A helyi Viber-szám szolgáltatás segítségével a felhasználók külföldön aktiválhatnak egy helyi, virtuális telefonszámot, amelyen keresztül a Viber hálózatán kívülről is normál tarifákon, roamingköltségek nélkül fogadhatnak hívást és üzenetet, tartózkodási helyüktől függetlenül.

Megszabadít a roamingdíjaktól a Viber újdonsága

24
-
  19.04.10 05:40 Mobiltech

A helyi Viber-számmal extra költségek nélkül telefonálhatunk bárhol a világban, de persze ez sem lesz teljesen ingyen.

Roaming költségek nélkül a Viberrel

MMonline
-
  19.04.10 09:12 Mobiltech

A Viber új szolgáltatásával az utazók, expatek és nemzetközi üzletemberek egy adott országban kiválaszthatnak egy saját telefonszámot, ide átirányítva minden saját Viber fiókjukra érkező hívást és üzenetet A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Viber bejelentette a Helyi Viber-szám szolgáltatást. A funkció segítségével a felhasználók…

Az új Viber funkcióval legyőzheted a roamingot

PCWorld
-
  19.04.09 12:30 Mobiltech

A Viber új szolgáltatásával egy adott országban kiválaszthatsz egy saját telefonszámot, ide átirányítva minden saját Viber fiókra érkező hívást és üzenetet.

A Helyi Viber-szám segítségével elkerülhetők a roaming költségek

Kütyü
-
  19.04.10 09:21 Mobiltech

A Viber bejelentette a Helyi Viber-szám szolgáltatást. A funkció segítségével a felhasználók külföldön aktiválhatnak egy helyi telefonszámot, amelyen keresztül a Viber hálózatán kívülről is normál tarifákon, roaming költségek nélkül fogadhatnak hívást és üzenetet, tartózkodási helyüktől függetlenül. 

Íme, így lehet roamingdíj nélkül telefonálni

Baon
-
  19.04.09 18:00 Infotech

Új szolgáltatással, a Helyi Viber-szám segítségével az utazók roaming költségek nélkül fogadhatnak hívásokat és üzeneteket.

Íme, így lehet roamingdíj nélkül telefonálni

Bama
-
  19.04.09 18:00 Infotech

Új szolgáltatással, a Helyi Viber-szám segítségével az utazók roaming költségek nélkül fogadhatnak hívásokat és üzeneteket.