Meghiúsulhat a nagy európai akkumulátorterv

Portfolio
-
  19.04.01 17:07 Külföld

Az Európai Uniónak energia- és éghajlat-politikai céljainak eléréséhez javítania kell energiatárolási kapacitásán - közölte az Európai Számvevőszék az energiatárolási technológiák terén jelentkező nehézségeket összegző, hétfőn...

7 kapcsolódó hír

Európai Számvevőszék: a halmozódó kötelezettségvállalás a kifizetéseket veszélyezteti

Az Üzlet
-
  19.04.02 16:03 Külföld

Rekordmagasságot ért el az uniós költségvetésből lekötött, de még ki nem fizetett összeg, ami jelentős pénzügyi kockázatot jelent - közölte az Európai Számvevőszék közzétett tájékoztatójában.

Energiatárolókat kell építenie az uniónak, ha versenyben akar maradni

Alternatív Energia
-
  19.04.02 13:58 Külföld

Az Európai Uniónak energia- és éghajlat-politikai céljainak eléréséhez javítania kell energiatárolási kapacitásán - közölte az Európai Számvevőszék az energiatárolási technológiák terén jelentkező nehézségeket összegző tájékoztatójában.

Baj van az uniós források kifizetése körül - figyelmeztetés érkezett

Napi
-
  19.04.02 17:38 Külföld

Rekordmagasságot ért el az uniós költségvetésből lekötött, de még ki nem fizetett összeg, ami jelentős pénzügyi kockázatot jelent - közölte az Európai Számvevőszék kedden közzétett tájékoztatójában az MTI szerint.

Kiadták a figyelmeztetést, fontos területen van késésben az EU

Infostart
-
  19.04.01 18:37 Külföld

Az Európai Uniónak energia- és éghajlat-politikai céljainak eléréséhez javítania kell energiatárolási kapacitásán - közölte az Európai Számvevőszék az energiatárolási technológiák terén jelentkező nehézségeket összegző, hétfőn közzétett tájékoztatójában.

Nem halmozódhat tovább az összeg

TőzsdeFórum
-
  19.04.02 17:45 Külföld

Rekordmagasságot ért el az uniós költségvetésből lekötött összeg.

Európai Számvevőszék: az uniónak javítania kell energiatárolási kapacitásán

Maszol
-
  19.04.02 09:06 Külföld

Az Európai Uniónak energia- és éghajlat-politikai céljainak eléréséhez javítania kell energiatárolási kapacitásán - közölte az Európai Számvevőszék. 

Európai Számvevőszék: az uniónak javítania kell energiatárolási kapacitásán

Debreceni Nap
-
  19.04.01 23:31 Külföld

Az Európai Uniónak energia- és éghajlat-politikai céljainak eléréséhez javítania kell energiatárolási kapacitásán – közölte az Európai Számvevőszék az energiatárolási technológiák terén jelentkező nehézségeket összegző, hétfőn közzétett tájékoztatójában. Az Európai Unió luxembourgi központú számvevőszéke arra figyelmeztetett, hogy az…