Madárinfluenza: Magyarországon nincs, de Európában előfordul

Agrofórum
-
  19.03.27 05:38 Mezőgazdaság

Magyarországon nincs, de Európában szórványosan előfordul a madárinfluenza - mondta Vajda Lajos, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Állategészségügyi és Állatvédelmi Igazgatóságának vezetője.

7 kapcsolódó hír

Jobb félni, mint megijedni a madárinfluenzától

Napi
-
  19.03.26 10:42 Belföld

Magyarországon nincs, de Európában szórványosan előfordul a madárinfluenza - mondta Vajda Lajos, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Állategészségügyi és Állatvédelmi Igazgatóságának vezetője az M1-en. A járványvédelmi intézkedéseket azonban be kell tartani.

Európában szórványosan előfordulhat a madárinfluenza

ProfitLine
-
  19.03.26 12:00 Gazdaság

Magyarországon nincs, de Európában szórványosan előfordul a madárinfluenza - mondta Vajda Lajos, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Állategészségügyi és Állatvédelmi Igazgatóságának vezetője kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Magyarországon nincs jelen a madárinfluenza

hirado.hu
-
  19.03.26 10:52 Belföld

A Nébih közlése szerint Európában szórványosan előfordulnak esetek.

Magyarországon nincs jelen a madárinfluenza

KamaraOnline
-
  19.03.26 16:32 Gazdaság

Vajda Lajos, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Állategészségügyi és Állatvédelmi Igazgatóságának vezetője kedd reggel az M1 aktuális csatorna vendégeként arról beszélt, hogy Magyarországon nincs, Európában azonban szórványosan előfordul a madárinfluenza.

Madárinfluenza: Magyarországon nincs veszély

VG
-
  19.03.26 12:08 Gazdaság

Magyarországon nincs, de Európában szórványosan előfordul a madárinfluenza.

Nébih: Magyarországon nincs, de Európában előfordul a madárinfluenza

Debreceni Nap
-
  19.03.26 10:46 Belföld

Magyarországon nincs, de Európában szórványosan előfordul a madárinfluenza – mondta Vajda Lajos, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Állategészségügyi és Állatvédelmi Igazgatóságának vezetője kedd reggel az M1 aktuális csatornán. Az igazgató szerint Magyarország a 2016-2017-es nagy járvány után 2017. augusztus 24-én…

Nébih: Magyarországon nincs, de Európában előfordul a madárinfluenza

Trademagazin
-
  19.03.26 10:25 Gazdaság

Magyarországon nincs, de Európában szórványosan előfordul a madárinfluenza – mondta Vajda Lajos, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Állategészségügyi és Állatvédelmi Igazgatóságának vezetője kedd reggel az M1 aktuális csatornán. Az igazgató