Orbán úgy dönthetett a Fidesz „önkéntes” felfüggesztésről, hogy nem volt felhatalmazása

HVG
-
  19.03.23 08:00 Belföld

A jelek szerint a Fideszben semmilyen formális döntés nem született arról, hogy a párt "önkéntesen" felfüggeszti tagságát az Európai Néppártban, ez ugyanakkor ellentétes lehet a párt alapszabályával – írta meg a Népszava.

8 kapcsolódó hír

A Néppárt függesztette fel a Fideszt vagy a Fidesz önmagát? – megszólalt Manfred Weber is

ATV
-
  19.03.22 08:32 Belföld

Az Európai Néppárt frakcióvezetőjét az uniós vezetők csúcstalálkozójának színhelyén kérdezte a Népszava arról az ellentmondásról, ami az EPP szerdai döntését övezi.

Weber nem kommentálja Orbán szavait

Napi
-
  19.03.22 08:48 Belföld

Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője úgy véli, egyértelmű döntés született a pártcsaládban a Fidesz kizárásáról, amit minden ki úgy kommentál, ahogy akar.

Mintha Orbán Viktor nem értette volna meg, ami tegnap történt

Hírklikk
-
  19.03.21 16:41 Belföld

Mind Manfred Weber, a Néppárt frakcióvezetője az Európai Parlamentben, a pártcsalád csúcsjelöltje, mind Orbán Viktor magyar miniszterelnök értékelte kedd este az EPP gyűlésén történteket, de nagyon másként látták azokat, vagy éppen más megvilágításba szerették volna helyezni. Összehasonlítottuk Weber és Orbán szavait

Mintha Orbán más filmet nézett volna

Hírklikk
-
  19.03.22 09:21 Belföld

Mind Manfred Weber, a Néppárt frakcióvezetője az Európai Parlamentben, a pártcsalád csúcsjelöltje, mind Orbán Viktor magyar miniszterelnök értékelte az Európai Néppárt gyűlésén történteket, de nagyon másként látták azokat, vagy éppen más megvilágításba szerették volna helyezni.

Weber helyre tette Orbán hazugságait

Zsúrpubi
-
  19.03.22 10:26 Vélemény

Villáminterjút adott a Népszavának Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője és csúcsjelöltje. A Fidesz felfüggesztéséről azt mondta, világos döntést hoztak, ezt mindenki úgy magyarázza, ahogy akarja.

Öngólok sorozatban

Népszava
-
  19.03.23 08:00 [N/A]

Orbán Viktor akkorát nyert Brüsszelben az Európai Néppárt politikai gyűlésén a Fidesz tagságának „önkéntes” felfüggesztésével, hogy rögtön négy olyan koloncot is a nyakába vett, amire semmi szüksége nem volt, és amit eddig hosszú éveken át sikerrel került el. (Vélemény)

Weber: ne kapjanak döntési lehetőséget a szélsőjobboldali kretének Európában!

FüHü
-
  19.03.22 15:30 Vélemény

Az én jövendő többségem a centrumban van – hangsúlyozta Manfred Weber, aki a Süddeutsche Zeitungnak nyilatkozott. Az Európai Néppárt jelöltje Jean-Claude Juncker helyére elmondta a német lapnak, hogy a fő célja megakadályozni a szélsőjobboldali kreténeket abban, hogy politikailag felelős döntési pozícióba kerüljenek Európában. Név…

Manfred Weber: Frans Timmermansnak is el kell határolódnia Liviu Dragneaéktól

Maszol
-
  19.03.22 11:38 Külföld

Az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltje a Süddeutsche Zeitungnak adott interjút.