Nagyon unottan hallgatták szegény kivezényelt gyerekek Nyitrai Zsoltot, aki elmondta, hogy a médi…

168 Óra Online
-
  19.03.19 12:26 Belföld

Felsőtárkány országgyűlési képviselője és kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, a fideszes Nyitrai Zsolt március 14-én ünnepi beszédet mondott, amit szinte kizárólag kivezényelt gyerekek hallgattak – írja a 444.

4 kapcsolódó hír

Nyitrai Zsolt arról beszélt a gyerekeknek, hogy korábban külföldi kézben volt a média, de mára magyar kézbe került

444
-
  19.03.19 10:32 Belföld

A fideszes parlamenti képviselő érezhetően nem arra készült, hogy az ünnepi beszédét főleg csak a kivezényelt gyerekek hallgatják majd.

Rezeda: Hova lett?

Huppa
-
  19.03.20 06:53 Vélemény

Nyitrai Zsolt tökös gyerek. Fideszes is, miniszterelnöki megbízott is, mi kell még az életben a boldogsághoz? Neki már semmise. Ha a beszélni küldi az embert a Párt, akkor beszél, ha szavazni, szavaz, ha gyilkolni küldené, ölne. Ha fideszes az ember, pláne, ha képviselő, akkor a szingularitás élő bizonyítéka. Azé az ihletett pillanaté, amikor a tud

Nyitrai Zsolt gyerekeknek mesélt arról, hogy "a média nagy része magyar kézben van és ez erősíti az országunk függetl…

Zsúrpubi
-
  19.03.20 07:19 Vélemény

A 444.hu szúrta ki, milyen remekbe szabott beszédet tartott Felsőtárkány országgyűlési képviselője és kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, a fideszes Nyitrai Zsolt március 14-én. Az ünnep tiszteletére általános iskolások elmére próbált hatni.

Unatkozó hétéveseknek mondott beszédet a "független" magyar sajtóról a fideszes Nyitrai Zsolt

Népszava
-
  19.03.19 12:14 [N/A]

A cipőjüket néző kisiskolásoknak azt is elmondta, hogy erősödik a hadsereg, mert harcolni kell a magyar függetlenségért. (Belföld)