A kormányszóvivő Bayernek: "Az EU kockázatot jelent Magyarországnak"

HVG
-
  19.03.18 10:34 Belföld

Hollik István volt a Bayer Show vendége, arról beszélt, az EU-t belülről kell megváltoztatni.

10 kapcsolódó hír

Kormányszóvivő: Az EU mai működése kockázat Magyarország számára

ATV
-
  19.03.18 12:05 Belföld

Ma az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent - mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában. A kormányszóvivő úgy fogalmazott: hazánk csak akkor tudja a jelenlegi fejlődési ütemet hosszútávon fenntartani, ha az…

Hollik István megállapította, hogy az EU teljesen rosszul működik

168 Óra Online
-
  19.03.18 11:19 Belföld

– Ma az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában.

Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

Lokál
-
  19.03.19 00:01 Belföld

Az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában.

Hollik István: Egy új Európára van szükség

Magyar Nemzet
-
  19.03.18 12:51 Belföld

Ma az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta a kormányszóvivő.

Veszélyt jelent az Unió Magyarországra? Megkezdődött a szavazás!

ATV
-
  19.03.18 15:02 [N/A]

Ön egyetért a kormánnyal abban, hogy "az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent"? Szavazzon a kérdésről, az eredményt Simon András ismerteti a 17:55-kor kezdődő A nap híre című műsorunkban.

Hollik: Soros Gyuri bácsi NGO-i tarolnak a pályázatokon

HírTV
-
  19.03.17 10:26 Belföld

A kormányszóvivő szerint az EB a Menekültügyi és Migrációs Alapnak adott háromszoros támogatással elismerte, hogy a bevándorlást támogatja.

Hollik: Az EU kockázat Magyarország számára

24
-
  19.03.18 10:50 Belföld

A kormányszóvivő azt pedig vitatja, hogy az EU-s pénzeknek bármi köze lenne a szolidaritás eszméjéhez.

Rezeda: Kockázatok és mellékhatások

Huppa
-
  19.03.19 06:02 Vélemény

Azt mondta Hollik kormányszócső, hogy az Európai Unió Magyarország számára kockázatot jelent. Én meg gondoltam, na, Kázmér, sok ökörséget hallottál már hosszú életed során, de ez esélyes a hangszóróra, s éppen ezért késztetés támadt bennem, hogy elgondolkodjak a kajla világ furcsa folyásán. Tudjuk, hogy Hollik elvtárs már harmad,…

Hollik István: Egy új Európára van szükség

Dunaújváros
-
  19.03.18 13:24 Megyei

Ma az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent - mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában - írja az Echo TV honlapja.

Hollik: Soros Gyuri bácsi NGO-i tarolnak a pályázatokon

Promenad
-
  19.03.18 06:17 Megyei

Nyílt zsarolás az Európai Bizottság részéről, hogy az úgynevezett szolidaritási hozzájáruláshoz kötnék az uniós támogatásokat – mondta a kormányszóvivő az Echo TV Bayer-show című műsorában. Hollik István hangsúlyozta, az Európai Bizottság elismerte, hogy a migránsok integrációja drága dolog, és ezt részint hazánkkal akarják…