Megbukott a hajléktalantörvény? Január óta senkit sem állítottak bíróság elé

ATV
-
  19.03.18 08:37 Belföld

Kudarcot vallott az a kormányzati terv, hogy büntetéssel "segítsék" az otthontalanokat menhelyre. A szállók forgalma nem nőtt és már a rendőrségi szigor is alábbhagyott - írja a nepszava.hu.

5 kapcsolódó hír

Nem érte el célját a hajléktalanok vegzálása

HVG
-
  19.03.18 08:05 Belföld

Szakemberek szerint nem mentek be többen a szállókra a büntetések miatt, és a rendőrség is egyre kevésbé alkalmazza a szabályt.

Ahogy azt mindenki előre tudta: semmit nem oldott meg a hajléktalanok hatósági vegzálása

168 Óra Online
-
  19.03.18 06:39 Belföld

Kudarcot vallott az a kormányzati terv, hogy büntetéssel „"segítsék" az otthontalanokat menhelyre. A szállók forgalma nem nőtt és már a rendőrségi szigor is alábbhagyott – írja a Népszava.

Nincs értelme a bírságolásnak - belátta a rendőrség is?

Napi
-
  19.03.18 07:59 Belföld

A jelek szerint kudarcot vallott az a kormányzati terv, amely büntetéssel kényszerítette volna hajléktalanszállóra az otthontalanokat. A szállók forgalma nem nőtt és már a rendőrségi szigor is alábbhagyott, mintha a rendőrség is belátta volna, hogy nincs értelme büntetni valakit azért, mert az utcán él - derül ki a Népszava cikkéből.

20 embert terelt be szállókra Budapesten a hajléktalanellenes törvény, amit már nem is alkalmaznak a rendőrök

Mérce
-
  19.03.18 06:20 Vélemény

Megbukott a hajléktalan embereket rendőrségi vegzálással "segíteni" akaró törvény. Nem ment be több nehéz sorsú honfitársunk a szállókra, és a rendőrség is abbahagyta az életvitelszerűen közterületen élés passzusának alkalmazását.

Megbukott a hajléktalanbírság

Népszava
-
  19.03.18 06:00 [N/A]

Kudarcot vallott az a kormányzati terv, hogy büntetéssel "segítsék" az otthontalanokat menhelyre. A szállók forgalma nem nőtt és már a rendőrségi szigor is alábbhagyott. (Belföld)