Tüntetők behatoltak a szerb köztévé központjába Belgrádban

444
-
  19.03.16 20:53 Külföld

Élőben közvetítik az eseményeket bentről.

10 kapcsolódó hír

Rendkívüli: Belgrádban megrohamozták a köztévét a tüntetők

Propeller
-
  19.03.16 21:28 Külföld

Belgrádban több tucatnyi tüntető behatolt a szerb állami tévé, az RTS épületébe, írja a 444.hu. Élő videó bentről: A szerbek is hasonló okokból tüntetnek mint a magyarországi ellenzék, szerintük a hatalom populista, korrupt, sokat lop, a köztévé pedig nekik dolgozik. (via 444.hu)

A szerbeknek sikerült: ellenzékiek foglalták el az állami tévét

Napi
-
  19.03.17 09:55 Külföld

Ellenzéki tüntetők törtek be szombat este a szerbiai közszolgálati televízió (RTS) épületébe, így tiltakozva az ellen, hogy véleményük szerint az állami televízió nem biztosít megjelenési lehetőséget az ellenzéknek, és kizárólag a kormány és Aleksandar Vucic államfő (képünkön) szócsöveként működik.

A közszolgálati tévénél és az elnöki palotánál tüntet az ellenzék Belgrádban

Infostart
-
  19.03.17 20:49 Külföld

Ellenzéki tüntetők törtek be szombat este a szerbiai közszolgálati televízió (RTS) épületébe, így tiltakozva az ellen, hogy véleményük szerint az állami televízió nem biztosít megjelenési lehetőséget az ellenzéknek, és kizárólag a kormány és Aleksandar Vucic államfő szócsöveként működik.

Tüntetők a belgrádi állami tévében

RTL Klub
-
  19.03.17 19:02 Külföld

Behatolt a szerb állami tévé épületébe kormányellenes tüntetők egy csoportja, szombaton este, végül a rendőrök kiszorították őket. Szószólóik szerint a tévé nem biztosít megjelenési lehetőséget az ellenzéknek, kizárólag a kormány, illetve az államfő szócsöveként működik, amiből elegük van. Az "Egy az ötmillióból" nevű tiltakozássorozat több…

Óriási balhé - Rohamrendőrök szedték ki a tüntetőket a köztévé épületéből

Blikk
-
  19.03.17 15:40 Külföld

Ellenzéki tüntetők törtek be szombat este a szerbiai közszolgálati televízió (RTS) épületébe, így tiltakozva az ellen, hogy véleményük szerint az állami televízió nem biztosít megjelenési lehetőséget az ellenzéknek, és kizárólag a kormány és Aleksandar Vucic államfő szócsöveként működik.

Vučić: Tévednek, ha bármit is erőszakkal gondolnak elérni+ÉLŐ Videóval

Szabad Magyar Szó
-
  19.03.17 12:42 Külföld

Az állam nem fogja engedélyezni az erőszakot – jelentette ki Aleksandar Vučić. A szerb államfő vasárnap délben intézett szózatot a néphez annak kapcsán, hogy az Egy az ötmillióból ellenzéki tüntetés résztvevőinek egy része szombaton este behatolt a Szerbiai Rádió-Televízió épületébe, ahonnan a rendőrség vitte ki a demonstrálókat. „Ha az…

Tüntetők hatoltak be a szerb köztévé épületébe

Magyar Narancs
-
  19.03.17 10:17 Vélemény

Még szombat este, így tiltakozva az ellen, hogy véleményük szerint az állami televízió nem biztosít megjelenési lehetőséget az ellenzéknek. Ismerős?!

Belgrádban megrohamozták a köztévét a tüntetők

Debreceni Nap
-
  19.03.16 21:46 Külföld

Belgrádban több tucatnyi tüntető behatolt a szerb állami tévé, az RTS épületébe, írja a 444.hu. Élő videó bentről: A szerbek is hasonló okokból tüntetnek mint a magyarországi ellenzék, szerintük a hatalom populista, korrupt, sokat lop, a köztévé pedig nekik dolgozik. (via 444.hu)