Putyin Budapestre jön

Portfolio
-
  19.03.14 11:07 Külföld

Valamikor 2019 második felében Budapestre látogathat Vlagyimir Putyin orosz elnök. A találkozóról, illetve időpontjáról még egyeztet a két fél - mondta el Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter az mfor.hu-nak. Oroszországgal...

10 kapcsolódó hír

Ismét Magyarországra jön Putyin

ATV
-
  19.03.14 08:25 Belföld

Idén ismét Budapesten találkozik Orbán Viktor miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök – mondta el az Mfor-nak adott interjújában Szijjártó Péter külügyminiszter.

Idén is Magyarországra látogat Putyin orosz elnök

Szeretlek Magyarország
-
  19.03.14 09:21 Belföld

A pontos időpontot még nem tudni, de a magyar külügyminiszter szerint az év második felében érkezik Putyin.

Újabb pályák, akadémiák, csarnokok fognak épülni a Kárpát-medencében

Lokál
-
  19.03.15 07:27 Belföld

Újabb pályák, akadémiák, csarnokok fognak épülni a Kárpát-medencében a határon túli területeken is - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön az erdélyi Nyárádszeredában, a település magyar kormánytámogatással megvalósult műfüves labdarúgó-pályájának ünnepélyes átadásán.

Ismét Magyarországra érkezik Putyin

KárpátHír
-
  19.03.14 18:46 Külföld

Idén ismét Budapesten találkozik Orbán Viktor miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök – mondta el az Mfor-nak adott interjújában Szijjártó Péter külügyminiszter. “Tavaly Orbán Viktor miniszterelnök járt Moszkvában, idén Budapesten lesz a találkozó. Ennek az időpontjáról még egyeztetünk, valamikor a

Putyin idén is meglátogatja Orbánt

Zsúrpubi
-
  19.03.14 13:40 Belföld

Szijjártó Péter az mfor-nak adott interjújában árulta el.

Sportlétesítmény: Újabb pályák épülnek a Kárpát-medencében – Szijjártó

NSO
-
  19.03.14 21:36 Külföld

Újabb pályák, akadémiák, csarnokok fognak épülni a Kárpát-medencében a határon túli területeken is – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön az erdélyi Nyárádszeredában, a település magyar kormánytámogatással megvalósult műfüves labdarúgópályájának ünnepélyes átadásán.

Szijjártó: újabb pályák, akadémiák, csarnokok fognak épülni a Kárpát-medencében

Haon
-
  19.03.14 18:31 Sport

Újabb pályák, akadémiák, csarnokok fognak épülni a Kárpát- mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön az erdélyi Nyárádszeredában, a település magyar kormánytámogatással megvalósult műfüves labdarúgó-pályájának ünnepélyes átadásán.

Március 15. – Szijjártó: mint 1848-ban, ma is együtt kell megvédenünk szabadságunkat (Marosvásárhely)

Erdély Ma
-
  19.03.14 16:23 Határtalan

A külgazdasági és külügyminiszter szerint a magyarságnak, akárcsak 1848-ban, ma is összefogva kell megvédenie szabadságát. Szijjártó Péter Marosvásárhelyen, a székely vértanúk emlékműve mellett beszélt erről csütörtökön, a nemzeti ünnep alkalmából tartott rendezvényen.

Magyar konzulátus nyílt Wroclawban

Gondola
-
  19.03.14 14:17 Külföld

Lengyelország harmadik legnagyobb szolgáltatóközpontjában, Wroclawban avatott fel konzulátust csütörtökön Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Visszatérő vendég: az év második felében újra Budapestre jön Putyin

Népszava
-
  19.03.14 07:55 [N/A]

Konkrét időpontja még nincs a látogatásnak, de valamikor az év második felében jön Budapestre Vlagyimir Putyin orosz elnök. (Belföld)