Rogán Antalhoz kerülnek az állami hajózási cégek tulajdonosi jogai

168 Óra Online
-
  19.03.07 11:57 Belföld

A Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. gyakorolja a jövőben a Mahart-PassNave Személyhajózási Kft. és a Balatoni Hajózási Zrt. feletti tulajdonosi jogokat – írja a Népszava. A Magyar Közlönyben megjelent rendelet szerint Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter a Mahartot saját állományából adja át.…

8 kapcsolódó hír

Rogánhoz kerülnek az állami hajózási cégek

HVG
-
  19.03.07 08:35 Gazdaság

Az állami Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Zrt. gyakorolja a jövőben a Mahart-PassNave Személyhajózási Kft. és a Balatoni Hajózási Zrt. feletti tulajdonosi jogokat.

Egyedülálló megbízást kapott a HungaroControl

Infostart
-
  19.03.07 12:23 Belföld

Áprilistól határozatlan ideig a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. végezheti a Koszovó feletti magaslégtér (KFOR-szektor) irányítását az Észak-Atlanti Tanács döntése szerint - jelentette be Bártfai-Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezelésért felelős tárca nélküli miniszter.

A Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatja ezentúl a hajózási ügyeket

Ittlakunk
-
  19.03.07 17:42 Budapest 05. ker

Az állami Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. gyakorolja a jövőben a Mahart-PassNave Személyhajózási Kft. és a Balatoni Hajózási Zrt. feletti tulajdonosi jogokat - szúrta ki a friss rendeletet a Közlönyben a Népszava.Össze is foglalták, mit érdemes tudni a változásokban szereplő cégekről. (A képen pedig a MAHART régi székháza, ami már vagy tíz éve…

A Magyar Turisztikai Ügynökséghez (MTÜ) került a Mahart is

Hajózás
-
  19.03.08 07:06 Vitorlás

Ez Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter Magyar Közlönyben közzétett rendeletéből derül ki.

Hazánkból irányíthatják a koszovói légteret

OrientPress
-
  19.03.07 17:00 Belföld

Áprilistól határozatlan ideig a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. végezheti a Koszovó feletti magaslégtér (Kfor-szektor) irányítását az Észak-Atlanti Tanács döntése szerint – jelentette be Bártfai-Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezelésért felelős tárca nélküli miniszter csütörtökön, sajtótájékoztatón, Budapesten.

Az MTÜ-höz került a Mahart Passnave és a Bahart

Turizmus
-
  19.03.07 14:09 Utazás

A jövőben a Magyar Turisztikai Ügynökség gyakorolja az állam képviseletében a tulajdonosi jogokat a Mahart-PassNave Személyhajózási Kft. és a Balatoni Hajózási Zrt. felett.

A Magyar Turisztikai Ügynökséghez kerülnek a hajózási cégek

hírbalaton
-
  19.03.07 08:17 Belföld

Az állami Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Zrt. gyakorolja a jövőben a Mahart-PassNave Személyhajózási Kft. és a Balatoni Hajózási Zrt. feletti tulajdonosi jogokat. A frissen megjelent Magyar Közlöny alapján azt írja a Népszava, hogy a Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszternek tulajdonított…

Rogánhoz kerülnek az állami hajóscégek

Népszava
-
  19.03.07 07:20 [N/A]

Az állami Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Zrt. gyakorolja a jövőben a Mahart-PassNave Személyhajózási Kft (Gazdaság)