Ujhelyi: Aki szereti a hazáját, az az Európai Uniót támogatja és nem Orbán politikáját

ATV
-
  19.03.01 13:51 Belföld

Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti (EP-) képviselő szerint "aki szereti a hazáját, az az Európai Uniót támogatja és nem Orbán politikáját".

8 kapcsolódó hír

Európa legsikeresebb pártja lehet a Fidesz a választáson

Lokál
-
  19.03.01 09:35 Belföld

A választási részvételüket biztosra ígérők 54 százaléka a Fidesz-KDNP pártszövetségre szavazna, ezzel a Fidesz lenne az Európai Néppárt legsikeresebb pártja, ha most vasárnap tartanák az európai parlamenti (EP-) választást - derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb, a Magyar Nemzetnek készült közvélemény-kutatásából.

Nézőpont Intézet: Európa legsikeresebb pártja lehet a Fidesz a választáson

Propeller
-
  19.03.01 09:20 Belföld

A választási részvételüket biztosra ígérők 54 százaléka a Fidesz-KDNP pártszövetségre szavazna, ezzel a Fidesz lenne az Európai Néppárt legsikeresebb pártja, ha most vasárnap tartanák az európai parlamenti (EP-) választást – derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb, a Magyar Nemzetnek készült közvélemény-kutatásából. A január 31. és…

EP-választások: csökkent a Fidesz pártcsaládjának előnye

Napi
-
  19.03.01 10:04 Külföld

Enyhén csökkent az Európai Néppárt (EPP) előnye az európai parlamenti (EP-) választás kampányában a pénteken közzétett legfrissebb felmérések szerint, de számottevő változásoknak nincs jele a két héttel ezelőtti álláshoz képest.

"Orbán Viktor maffiabarátja"

Hírklikk
-
  19.02.28 12:39 Választás

Az MSZP az Állami Számvevőszék (ÁSZ) vizsgálatát követeli, mert a kormány közpénzből a Fidesz európai parlamenti (EP-) választási kampányát támogatja. A szocialisták kampánya toborzással indul.

Fideszes kampány közpénzből

Hírklikk
-
  19.03.01 12:58 Belföld

Az MSZP toborzó körútjának első állomásaként Ujhelyi István EP-képviselő, az MSZP kampányfőnöke Debrecenben tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a kormányzat közpénzből, az adófizetők pénzéből finanszírozza Brüsszel ellenes kampányát, ami tulajdonképpen egy fideszes kampány.

Bemutatta új programját az MSZP

Haon
-
  19.03.01 15:36 Megyei

Ujhelyi István európai parlamenti képviselő és Csige Tamás, Hajdúdorog polgármestere tartott sajtótájékoztatót március 1-jén a Városháza előtt.

Európa legsikeresebb pártja lehet a Fidesz az EP-választáson

hirado.hu
-
  19.03.01 09:41 Belföld

Ez derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából.

A plakátkampány miatt sivalkodnak

Demokrata
-
  19.02.28 15:16 Belföld

Az MSZP az Állami Számvevőszék (ÁSZ) vizsgálatát követeli, mert a kormány közpénzből a Fidesz európai parlamenti (EP-) választási kampányát támogatja.