Autóba rejtett pokolgép robbant Mogadishuban, többen meghaltak

ATV
-
  19.02.28 21:17 Baleset-bűnügy

Autóba rejtett pokolgép robbant Szomália fővárosában csütörtökön. A merényletben legalább öt ember meghalt és több épület is megsemmisült Mogadishu legforgalmasabb utcájában - közölte a rendőrség.

7 kapcsolódó hír

Pokolgép robbant Mogadishuban, többen meghaltak

168 Óra Online
-
  19.02.28 21:43 Baleset-bűnügy

Autóba rejtett pokolgép robbant Szomália fővárosában csütörtökön. Az öngyilkos merényletben legalább tíz ember meghalt és több épület is megsemmisült Mogadishu legforgalmasabb utcájában - közölte a rendőrség. A közelmúltban ez volt az egyik legnagyobb robbantás. A támadás a város üzleti negyedében történt, ahol hotelek, vásárok,…

Összecsaptak az al-Shabaab terroristái a szomáliai biztonsági erőkkel

HírTV
-
  19.03.01 12:33 Baleset-bűnügy

Az akció a város egyik legforgalmasabb utcáján történt, ahol csütörtökön egy öngyilkos merényletet hajtottak végre a szélsőségesek.

Autóba rejtett pokolgép robbant Szomália fővárosában

Magyar Nemzet
-
  19.02.28 20:39 Baleset-bűnügy

Több mint 10 ember halt meg, egy hotel lángokban áll, és több épület is megsérült a detonáció következtében. A hatóságok egyelőre 20 sebesültről tudnak.

Borzalmas merénylet! Autóba rejtett pokolgép robbant, sokan meghaltak

Lokál
-
  19.03.01 09:25 Baleset-bűnügy

Autóba rejtett pokolgép robbant Szomália fővárosában csütörtökön. Az öngyilkos merényletben legalább tíz ember meghalt és több épület is megsemmisült Mogadishu legforgalmasabb utcájában - közölte a rendőrség. A közelmúltban ez volt az egyik legnagyobb robbantás.

Újabb terrortámadás történt Szomáliában

Szoljon
-
  19.02.28 22:49 

Autóba rejtett pokolgép robbant Mogadishuban, többen meghaltak.

Autóba rejtett pokolgép robbant Szomália fővárosában, többen meghaltak

Népszava
-
  19.02.28 21:39 Baleset-bűnügy

A robbanás Mogadishu üzleti negyedében történt, ahol hotelek, vásárok, üzletek és éttermek vannak. Jelenleg öt halottról lehet tudni, de várhatóan emelkedni fog a halálos áldozatok száma. (Külföld)