Összefogott Pécs egy hajléktalan férfiért

444
-
  19.02.27 10:55 Belföld

Bár János viskóját a közteresek lerombolták, a helyiek megmentették az utcán éléstől: a segítségükkel hozzájutott egy pici házikóhoz, amihez még tűzifát is kapott, mostanra pedig már munkát is találtak.

5 kapcsolódó hír

Összefogott Pécs egy hajléktalan férfiért

Szeretlek Magyarország
-
  19.02.27 17:06 Belföld

Bár a hajléktalan férfi viskóját lerombolták, a helyiek segítségével hozzájutott egy pici házikóhoz, amihez még tűzifát is kapott, mostanra pedig már munkát is találtak Jánosnak.

Összefogott Pécs egy hajléktalan férfiért

Index
-
  19.02.27 12:17 Belföld

Bár János viskóját a közteresek lerombolták, a helyiek segítségével hozzájutott egy kis házhoz.

Egy fiatal pécsi polgárőr barátságának köszönhetően a hajléktalan János újra otthonra lelt

Startlap
-
  19.02.27 15:47 Színes

Miután a közterületfenntartók elbontották a házikóját, és jó barátja is magára hagyta, a 21 éves Balázs hatására az emberek összefogtak a barátságos férfiért. Jánosnak már munkája és háza is van: egy cica társaságában lakik a szőlőhegy tetején, ahonnan biciklijével kerekezik a belvárosba dolgozni.

Hihetetlen összefogással mentettek meg a pécsiek egy hajléktalan férfit

Nyugat
-
  19.02.27 11:45 Megyei

Bár a hajléktalan férfi viskóját a közteresek lerombolták, a helyiek segítségével hozzájutott egy pici házikóhoz, amihez még tűzifát is kapott, mostanra pedig már munkát is találtak Jánosnak.

Összefogott Pécs egy hajléktalan férfiért

Abcúg
-
  19.02.27 10:23 Belföld

Hihetetlen összefogással mentettek meg egy pécsi férfit az utcán éléstől. Bár a hajléktalan férfi viskóját lerombolták, a helyiek segítségével hozzájutott egy pici házikóhoz, amihez még tűzifát is kapott, mostanra pedig már munkát is találtak Jánosnak.