Kedden Palkovics és Lovász is beszámol az Akadémiáról

ATV
-
  19.02.23 07:10 Belföld

Jövő kedden Palkovics László innovációs miniszter és Lovász László MTA-elnök is beszámol a parlament költségvetési bizottságának az ülésén az akadémiai kutatóintézetek költségvetésének, finanszírozási rendszerének az átalakítására vonatkozó tervekről. Közel a megegyezés?

9 kapcsolódó hír

Palkovics László: Modern civilizáció nem létezik innovatív és felelősen gondolkodó mérnökök nélkül

Lokál
-
  19.02.24 08:18 Belföld

Modern civilizáció nem létezik innovatív és felelősen gondolkodó mérnökök nélkül - hangsúlyozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szombaton a XXV. Mérnök - Technikus Bálon, Budapesten.

Palkovics László: A mérnök szakmának meghatározó szerepe van a társadalomban

Magyar Nemzet
-
  19.02.23 20:21 Gazdaság

Modern civilizáció nem létezik innovatív és felelősen gondolkodó mérnökök nélkül – hangsúlyozta az innovációs és technológiai miniszter.

Kedden derülhet ki, mi lesz az MTA-val

Napi
-
  19.02.23 18:02 Belföld

Jövő kedden Palkovics László innovációs miniszter és Lovász László MTA-elnök is beszámol a parlament költségvetési bizottság ülésén az akadémiai kutatóintézetek költségvetésének, finanszírozási rendszerének az átalakítására vonatkozó tervekről - tudta meg az atv.hu.

Vitézy Dávid a fővárosi közlekedés teljes átalakulására számít

Ittlakunk
-
  19.02.23 16:11 Budapest 01. ker

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter arról beszélt, hogy a technológiai feltételek mellett a fogyasztói igények és a politikai folyamatok is befolyásolják a közlekedés jövőjét. Az előbbire a saját tulajdonú autó iránti igény csökkenését, a megosztásra épülő szolgáltatások és üzleti modellek keresletnövekedését említette…

A biztonság fontosságát hangsúlyozta a mérnök bálon az innovációs miniszter

Infostart
-
  19.02.23 20:23 Belföld

Modern civilizáció nem létezik innovatív és felelősen gondolkodó mérnökök nélkül - hangsúlyozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

Palkovics szerint nem létezik civilizáció felelősen gondolkodó mérnökök nélkül

Magyar Narancs
-
  19.02.23 20:33 Vélemény

Modern civilizáció nem létezik innovatív és felelősen gondolkodó mérnökök nélkül – hangsúlyozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szombaton a XXV. Mérnök – Technikus Bálon, Budapesten.

Palkovics László: a mérnökök óriási hatást gyakorolnak az életünkre

VG
-
  19.02.24 09:12 Gazdaság

A miniszter szerint modern civilizáció nem létezik innovatív és felelősen gondolkodó mérnökök nélkül

Palkovics : innovatív és felelősen gondolkodó mérnökök kellenek

OrientPress
-
  19.02.24 08:44 Mezőgazdaság

Modern civilizáció nem létezik innovatív és felelősen gondolkodó mérnökök nélkül - hangsúlyozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szombaton a XXV. Mérnök - Technikus Bálon, Budapesten. Kiemelte, a mérnökök óriási hatást gyakorolnak a modern élet minden területére, legyen szó mezőgazdaságról, közlekedésről,…

Jövő héten eldőlhet az MTA sorsa

Népszava
-
  19.02.22 18:15 [N/A]

„Konstruktív hangulatban” tárgyalt péntek reggel Palkovics László innovációs miniszter és a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnöke, Lovász László az akadémiai kutatóhálózat jövőjéről, megállapodás azonban továbbra sem született, holott a hét elején még mindkét fél ebben bízott. (Belföld)