Újabb részletek: Korábban bankot rabolt a szökevény rab

ATV
-
  19.02.16 08:50 Baleset-bűnügy

Nem mindennapi autósüldözés volt pénteken Budapesten, miután egy rab olajra lépett a a Fővárosi Törvényszékről. A Blikk közben kiderítette, hogy Sz. Károly ugyanaz a férfi, aki 2017-ben, miután megkísérelt kirabolni egy kőbányai bankfiókot, menekülni próbált, ám egy kisteherautó elgázolta.

4 kapcsolódó hír

Hírhedt bankrabló volt a fegyveres túszejtő, aki megszökött a bíróságról

A férfi egy kőbányai bankfiókot akart kirabolni 2017-ben, majd menekülés közben elgázolta egy kisteherautó – írta a Blikk.

Blikk: hírhedt bankrabló a meglőtt túszejtő

HVG
-
  19.02.16 10:30 Baleset-bűnügy

Ő volt az a férfi, aki 2017-ben, miután megkísérelt kirabolni egy kőbányai bankfiókot, menekülni próbált, ám egy kisteherautó elgázolta - írja a Blikk.

A kőbányai rabló a szökevény rab

RTL Klub
-
  19.02.16 17:56 Baleset-bűnügy

A kőbányai bankrabló a túszejtő rab. A férfi tegnap azután szökött meg a bíróságról, hogy elvette egy őr fegyverét, 2017-ben pedig egy bankfiókot rabolt ki. Akkor hamar elkapták, mert menekülés közben elütötte egy autó. Azért a rablásért kilenc évet kapott. Tegnap egy még korábbi ügye miatt kapott újabb egy év egy hónap börtönt, ennek az ítéletnek

Bankot is rabolt már a hét lövéssel megállított túszejtő

Népszava
-
  19.02.16 09:48 Baleset-bűnügy

Lapértesülés szerint a férfi két éve egy kőbányai bankfiókot próbált kirabolni, de ez sem jött össze neki. A pénteki rendőrségi hajsza során összesen huszonötször lőttek rá, most is az intenzíven ápolják.