Parragh: Az elemzők direkt kiszúrnak a kormánnyal, és kisebb növekedést jósolnak

HVG
-
  19.02.11 11:59 Gazdaság

A Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint eddig mindig magasabb volt a növekedés, mint az előrejelzés, az elemzők lebecsülik az ország teljesítőképességét.

4 kapcsolódó hír

Parragh László: Az elemzők alábecsülik Magyarország teljesítőképességét, mert nem kedvelik a kormányt

Mandiner
-
  19.02.12 09:28 Vélemény

Parragh László szerint az elemzők azért jósolnak kisebb gazdasági növekedést, mert nem kedvelik a mostani kormányt, ezért olyan megközelítést alkalmaznak, amely lebecsüli Magyarország teljesítőképességét. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke az M1 aktuális csatornán hétfőn megismételte véleményét, hogy a bruttó hazai termék…

Parragh László: az elemzők alábecsülik Magyarország teljesítőképességét

Magyar Nemzet
-
  19.02.11 12:26 Gazdaság

Az elemzők azért jósolnak kisebb gazdasági növekedést, mert nem kedvelik a mostani kormányt, ezért olyan megközelítést alkalmaznak, amely lebecsüli Magyarország teljesítőképességét.

Magánrepülőzés? A magyar közvélemény prűd! Parragh Lászlónak mindenre van válasza

Azonnali
-
  19.02.12 07:42 Vélemény

Utólag is aggódik-e még az Audi-sztrájk miatt? Hogyan mehetett volna ennek elébe a kormány? Mit csinál rosszul a pénzügyminiszter? Ki a legjobb magyar vállalkozó? Mit gondol Mészáros Lőrincről? Mi a különbség a magánrepülőzés és aközött, ha valakit elvisznek autóval a következő sarokig? Miért nem akar miniszter lenni, és mi köze…

Parragh László elárulta, ki a legtehetségesebb vállalkozó, Mészáros Lőrincről pedig ezt gondolja

Blikk
-
  19.02.12 11:54 Bulvár

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a béremelésekről, a magyar gazdaság várható jövőjéről, az Audi-sztrájkról és számos más kérdésről adott nagyinterjút, amelyben olyan kérdésekre is válaszolt, mint például, hogy mi a véleménye Mészáros Lőrincről, a leggazdagabb magyarról.