EU-s pénzből készül a Duna kikötőfejlesztési főterv stratégia

Portfolio
-
  19.01.30 15:46 Gazdaság

A dunai viziközlekedés élénkítésére az év végére elkészül az országos kikötőfejlesztési főterv stratégia széles körű társadalmi egyeztetés keretében - jelentette be Sztilkovics Szávó, a Mahart Zrt. vezérigazgatója az európai...

8 kapcsolódó hír

Most Ön is beleszólhat a Duna kikötőinek fejlesztésébe!

Napi
-
  19.01.30 16:25 Gazdaság

A dunai vízi közlekedés élénkítésére az év végére elkészül az országos kikötőfejlesztési főterv stratégia széles körű társadalmi egyeztetés keretében - jelentette be Sztilkovics Szávó, a Mahart Zrt. vezérigazgatója az európai uniós forrás felhasználásával megvalósuló projekt indító konferenciáján az MTI beszámolója szerint.

Év végére elkészülhet a Duna kikötőfejlesztési terve

autopro
-
  19.01.31 12:27 

A dunai víziközlekedés élénkítésére az év végére elkészül az országos kikötőfejlesztési főterv stratégia széles körű társadalmi egyeztetés keretében – jelentette be Sztilkovics Szávó, a Mahart Zrt. vezérigazgatója az európai uniós forrás felhasználásával megvalósuló projekt indító konferenciájának szünetében, Budapesten.

Váratlan szármilliárdok érkeznek Brüsszelből

Infostart
-
  19.01.31 13:10 Gazdaság

A meg nem valósuló európai uniós projektek miatt felszabaduló támogatási keretből százmilliárdos nagyságrendben várhatók új pályázatok május-júniustól.

Készül a Duna kikötőfejlesztési stratégiája

hirado.hu
-
  19.01.30 18:19 Gazdaság

Soha ennyi forrás nem állt még rendelkezésre a dunai hajózásban rejlő lehetőségek feltérképezésére.

Stratégia készül a dunai vízi közlekedés élénkítésére

Turizmus
-
  19.01.30 18:35 Utazás

Az év végére elkészül az országos kikötőfejlesztési főterv - jelentette be Sztilkovics Szávó, a Mahart Zrt. vezérigazgatója.

Készül a Duna kikötőfejlesztési stratégia

Realista
-
  19.01.30 17:30 Cégvilág

A dunai viziközlekedés élénkítésére az év végére elkészül az országos kikötőfejlesztési főterv stratégia széles körű társadalmi egyeztetés keretében - jelentette be Sztilkovics Szávó, a Mahart Zrt. vezérigazgatója az európai uniós forrás felhasználásával megvalósuló projekt indító konferenciájának szünetében, Budapesten.

Visszahulló forrásokat hozhat a nyár

VG
-
  19.01.31 06:10 Gazdaság

A meg nem valósuló európai uniós projektek miatt felszabaduló támogatási keretből százmilliárdos nagyságrendben várhatók új pályázatok.

Kikötőfejlesztési program a Dunán

Demokrata
-
  19.01.30 18:37 Belföld

A dunai vízi közlekedés élénkítésére az év végére elkészül az országos kikötőfejlesztési főterv stratégia széles körű társadalmi egyeztetés keretében.