A brit pénzügyminiszter is a rendezetlen Brexit veszélyeire figyelmeztet

Kitekintő
-
  19.01.25 14:12 Külföld

A brit pénzügyminiszter szerint hosszú távon is súlyos károkat okozna a brit gazdaságnak, ha Nagy-Britannia az EU-tagság megszűnésének feltételrendszeréről szóló megállapodás nélkül lépne ki az Európai Unióból.

8 kapcsolódó hír

Brexit: "Komoly károkat okozna a megállapodás nélküli kilépés"

ATV
-
  19.01.25 14:19 Külföld

A brit pénzügyminiszter szerint hosszú távon is súlyos károkat okozna a brit gazdaságnak, ha Nagy-Britannia az EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló megállapodás nélkül lépne ki az Európai Unióból.

Fél a hard Brexittől a brit pénzügyminiszter

Portfolio
-
  19.01.25 14:09 Gazdaság

A brit pénzügyminiszter szerint hosszú távon is súlyos károkat okozna a brit gazdaságnak, ha Nagy-Britannia az EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló megállapodás nélkül lépne ki az Európai Unióból. Philip...

Brexit – Komolyan tart a rendezetlen kilépéstől a brit pénzügyminiszter

Az Üzlet
-
  19.01.25 14:02 Gazdaság

A brit pénzügyminiszter szerint hosszú távon is súlyos károkat okozna a brit gazdaságnak, ha Nagy-Britannia az EU-tagság megszűnésének feltételrendszeréről szóló megállapodás nélkül lépne ki az Európai Unióból.

Brexit - már a brit pénzügyminiszter is komoly károkról beszél

Napi
-
  19.01.25 20:24 Külföld

A brit pénzügyminiszter szerint hosszú távon is súlyos károkat okozna a brit gazdaságnak, ha Nagy-Britannia az EU-tagság megszűnésének (brexit) feltételrendszeréről szóló megállapodás nélkül lépne ki az Európai Unióból - jelentette az MTI londoni tudósítója.

Az ír-északír határkérdés döntheti el a Brexit kimenetelét

Gondola
-
  19.01.26 11:45 Külföld

Továbbra is megy a huzavona az Európai Unió és Nagy-Britannia között a kilépés feltételeiről, várhatóan rendezetlen Brexit lesz

Az Airbus vezérigazgatója szerint kivonulhat a cég Nagy-Britanniából

Holvezessek
-
  19.01.25 13:06 Autó-motor

Az Airbus európai repülőgépgyártó konzorcium vezérigazgatója szerint kérdésessé válhat a cég további jelenléte a brit gazdaságban, ha Nagy-Britannia az EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételeiről szóló megállapodás nélkül távozik az Európai Unióból.

Airbus: ha nincs Brexit-megállapodás, nincs gyártás

AIRportal
-
  19.01.24 16:15 Cégvilág

Bekeményített az Airbus, Tom Enders elnök "nagyon fájdalmas" lépéseket helyezett kilátásba, ha a britek megállapodás nélkül lépnek ki az Európai Unióból.

Brexit: komoly gazdasági károkat okozhat a megállapodás nélküli kilépés

Dehir
-
  19.01.25 15:10 Megyei

London - A brit pénzügyminiszter szerint hosszú távon is súlyos károkat okozna a brit gazdaságnak, ha Nagy-Britannia az EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló megállapodás nélkül lépne ki az Európai Unióból.