Rangos szervezet vezetésébe került be a Nemzeti Sport főszerkesztője

Infostart
-
  19.01.24 13:33 Sport

A Magyar Sportújságírók Szövetségének elnökét, Szöllősi Györgyöt a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) Lausanne-ban zajló 82. kongresszusának keddi nyitónapján a szervezet európai szekciójának alelnökévé választották.

3 kapcsolódó hír

Díjazás: az MSÚSZ jutalmazta a futball-vb sajtóközpontját

NSO
-
  19.01.24 17:06 Foci

A Nemzetközi Sportújságíró-szövetség (AIPS) lausanne-i kongresszusának második napján, szerdán Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke (és lapunk főszerkesztője) és Csisztu Zsuzsa alelnök adta át Alekszandra Szikalovának, az oroszországi futball-vb médiaigazgatójának a 2018 legjobb sajtóközpontjának járó díjat a kiváló sajtókiszolgálásért.

Díjazás: az AIPS jutalmazta a futball-vb sajtóközpontját

NSO
-
  19.01.24 17:06 Foci

A Nemzetközi Sportújságíró-szövetség (AIPS) lausanne-i kongresszusának második napján, szerdán Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke (és lapunk főszerkesztője) és Csisztu Zsuzsa alelnök adta át Alekszendra Sikalovának, az oroszországi futball-vb médiaigazgatójának a 2018 legjobb sajtóközpontjának járó díjat a kiváló sajtókiszolgálásért.

Elismerés: AIPS-díj a futball-vb-nek, Boban is az átadón

NSO
-
  19.01.24 17:06 Foci

A Nemzetközi Sportújságíró-szövetség (AIPS) lausanne-i kongresszusának második napján, szerdán Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke (egyben lapunk főszerkesztője) és Csisztu Zsuzsa alelnök adta át Alekszandra Sikalovának, az oroszországi futball-vb médiaigazgatójának a 2018 legjobb sajtóközpontjának járó díjat a kiváló…