Most érdemes lakást venni: rég volt ilyen jó a helyzet

Pénzcentrum
-
  18.12.17 13:00 Gazdaság

Több friss adat is igazolja, hogy rég volt hasonlóan kedvező helyzetben a magyarországi lakáspiac. A lakások iránti kereslet erős, ez fokozza a lakásépítési kedvet, ami az építőipart és a GDP-növekedést is hajtja. Másik oldalról...

4 kapcsolódó hír

Ez vár a lakáspiacra - friss elemzés

Napi
-
  18.12.17 08:53 Gazdaság

A lakások iránti kereslet erős, ez fokozza a lakásépítési kedvet, ami az építőipart és a GDP-növekedést is hajtja. Emellett amíg kitart a GDP-bővülés addig az új és használt lakásokra is lesz kereslet - írja elemzésében az ingatlan.com. Prognózisukban az erős kereslet mellett visszafogottabb áremelkedésre számítanak.

A lakásdrágulás és ingatlanpiaci élénkülés rejtett okai

Növekedés
-
  18.12.18 04:30 Gazdaság

Több friss adat is igazolja, hogy rég volt hasonlóan kedvező helyzetben a magyarországi lakáspiac. A lakások iránti kereslet erős, ez fokozza a lakásépítési kedvet, ami az építőipart és a GDP-növekedést is hajtja.

Emiatt drágulnak idehaza a lakások

Origo
-
  18.12.17 11:21 Gazdaság

Rég volt hasonlóan kedvező helyzetben a magyarországi lakáspiac.

Jövőre a peremkerületekben drágulhatnak a lakások

Biztosítási Szemle
-
  18.12.17 09:00 Gazdaság

Több friss adat is igazolja, hogy rég volt hasonlóan kedvező helyzetben a magyarországi lakáspiac. A lakások iránti kereslet erős, ez fokozza a lakásépítési kedvet, ami az építőipart és a GDP-növekedést is hajtja. Az ingatlan.com szerint december közepén több mint 9 ezer új lakás volt elérhető a piacon.