Változásokra számíthatnak az oroszországi munkavégzésre készülők

GazdaságPortál
-
  18.12.14 10:45 Belföld

Véglegesítette a magyar-orosz kormányközi gazdasági együttműködési bizottság a két ország között létrejövő szociális biztonsági megállapodást. Az oroszországi munkavégzésre készülőknek érdemes körültekintően tájékozódniuk a változásokról. A magyar-orosz kormányközi gazdasági együttműködési bizottság jövőre Moszkvában…

3 kapcsolódó hír

Átírnak egy közel 60 éve élő nyugdíjegyezményt

Napi
-
  18.12.14 12:11 Gazdaság

Véglegesítette a magyar-orosz kormányközi gazdasági együttműködési bizottság a két ország között létrejövő szociális biztonsági megállapodást. Az oroszországi munkavégzésre készülőknek érdemes körültekintően tájékozódniuk a változásokról - hívta fel a figyelmet a Deloitte.

Változásokra számíthatnak az oroszországi munkavégzésre készülők

ProfitLine
-
  18.12.15 06:00 Gazdaság

Véglegesítette a magyar-orosz kormányközi gazdasági együttműködési bizottság a két ország között létrejövő szociális biztonsági megállapodást. Az oroszországi munkavégzésre készülőknek érdemes körültekintően tájékozódniuk a változásokról.

Deloitte: változásokra számíthatnak az oroszországi munkavégzésre készülők

Adó
-
  18.12.14 13:35 Karrier

Véglegesítette a magyar-orosz kormányközi gazdasági együttműködési bizottság a két ország között létrejövő szociális biztonsági megállapodást. Az oroszországi munkavégzésre készülőknek érdemes körültekintően tájékozódniuk a változásokról - figyelmeztetett közleményében a Deloitte.