Szorongatják a dunaújvárosi távfűtő céget, több tízezer lakó ellátása a tét

HVG
-
  18.12.11 11:45 Gazdaság

90 napra felfüggesztette a Kárpát-Gáz engedélyét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH). A Kárpát-Gáz szerint hamis a vád, hogy szerződésszegést követtek volna el, és valójában az FGSZ Földgázszállító Zrt. hibájából alakult ki a jelenlegi helyzet.

6 kapcsolódó hír

Gázkereskedő céget függesztett fel az energiahivatal

Portfolio
-
  18.12.11 12:19 Gazdaság

Felfüggesztette a Kárpát-Gáz Energiakereskedő és Szolgáltató Kft. földgáz-kereskedelmi működési engedélyét szombat reggel 6 órától 90 napra a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH), és intézkedett a felhasználók...

Felfüggesztették a Kárpát-Gáz Kft. engedélyét

Az Üzlet
-
  18.12.11 11:09 Cégvilág

Kilencven napra felfüggesztette a Kárpát-Gáz Energiakereskedő és Szolgáltató Kft. földgáz-kereskedelmi működési engedélyét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal, amely egyúttal intézkedett a felhasználók biztonságos ellátásáról is.

Felfüggesztett egy gázkereskedőt az energiahivatal

Napi
-
  18.12.11 10:57 Gazdaság

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 90 napra felfüggesztette a Kárpát-Gáz Energiakereskedő és Szolgáltató Kft. földgáz-kereskedelmi működési engedélyét, és intézkedett a felhasználók földgázzal való biztonságos ellátása érdekében.

Felfüggesztette a Kárpát-Gáz Kft. engedélyét a MEKH

ProfitLine
-
  18.12.11 12:30 Gazdaság

Felfüggesztette a Kárpát-Gáz Energiakereskedő és Szolgáltató Kft. földgáz-kereskedelmi működési engedélyét szombat reggel 6 órától 90 napra a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH), és intézkedett a felhasználók biztonságos ellátása érdekében - közölte a hivatal kedden az MTI-vel.

Felfüggesztette egy gázkereskedő cég engedélyét az energiahivatal

Index
-
  18.12.11 12:43 Gazdaság

A Kárpát-Gáz szerződést szegett.

Szerződésszegés miatt felfüggesztik a Kárpát-Gáz működési engedélyét

Origo
-
  18.12.11 12:28 Gazdaság

A MEKH döntése szombattól 3 hónapig tart.