Cantucci, a legropogósabb olasz keksz

Cookta
-
  18.12.02 07:30 Recept

A cantucci vagy cantuccini egy nagyon ropogós olasz kétszersült, amit kekszként fogyasztanak kávé vagy édes likőrbor mellé, a leggyakrabban mártogatva. Klasszikusan mandulával készül, de rengeteg változata létezik, nagyon egyszerű, sokáig eltartható, és csinosan csomagolva gasztroajándéknak is tökéletes.

2 kapcsolódó hír

Trüffelgolyó házilag – a legegyszerűbb csokis csoda

Vous
-
  18.12.01 08:00 Recept

Falatnyi selymes és nagyon csokis boldogság a trüffelgolyó, amit házilag is nagyon egyszerűen elkészíthetünk, akár mentesen, vegán változatban is, mindössze 3 alapanyaggal. Ünnepi és kényeztető finomság, ami akár gasztroajándéknak is tökéletes csinos dobozba vagy celofántasakba zárva.

Trüffelgolyó házilag - a legegyszerűbb csokis csoda

Cookta
-
  18.12.01 07:30 Recept

Falatnyi selymes és nagyon csokis boldogság a trüffelgolyó, amit házilag is nagyon egyszerűen elkészíthetünk, akár mentesen, vegán változatban is, mindössze 3 alapanyaggal. Ünnepi és kényeztető finomság, ami akár gasztroajándéknak is tökéletes csinos dobozba vagy celofántasakba zárva.