Változásra lenne szükség a szociális tűzifa támogatások elosztásánál

Portfolio
-
  18.11.29 21:59 Gazdaság

Az alapvető jogok biztosa a szociálistűzifa-támogatás elosztási rendszerének átalakítását szorgalmazza, hogy minden szociális alapon rászoruló átlátható módon juthasson hozzá a lehetséges mennyiségű egészséges, száraz tűzifához....

4 kapcsolódó hír

Az ombudsman szerint átalakításra szorul a szociális tűzifa támogatásának elosztási rendszere

Propeller
-
  18.11.29 18:59 Belföld

Az alapvető jogok biztosa a szociálistűzifa-támogatás elosztási rendszerének átalakítását szorgalmazza, hogy minden szociális alapon rászoruló átlátható módon juthasson hozzá a lehetséges mennyiségű egészséges, száraz tűzifához. Az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében emlékeztetett,…

Aggályos a szociális tűzifatámogatás elosztása

Jogászvilág
-
  18.11.29 18:02 Gazdaság

Székely László ombudsman a jelenlegi támogatási rendszer olyan átalakítását szorgalmazza, amelynek révén minden szociális alapon rászoruló átlátható módon juthat hozzá a lehetséges mennyiségű egészséges, száraz tűzifához.

Átalakításra szorul a szociális tűzifa támogatásának elosztási rendszere

ProfitLine
-
  18.11.30 01:00 Gazdaság

Az alapvető jogok biztosa a szociálistűzifa-támogatás elosztási rendszerének átalakítását szorgalmazza, hogy minden szociális alapon rászoruló átlátható módon juthasson hozzá a lehetséges mennyiségű egészséges, száraz tűzifához.

Ombudsman: átalakításra szorul a szociális tűzifa elosztási rendszere

Hírklikk
-
  18.11.29 17:47 Belföld

Az alapvető jogok biztosa a szociális tűzifa-támogatás elosztási rendszerének átalakítását szorgalmazza, hogy minden szociális alapon rászoruló átlátható módon juthasson hozzá a lehetséges mennyiségű egészséges, száraz tűzifához.